Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Γαλλικό Χ και Καμπιονάτο..

Μια μοιρασιά και μια δυάδα ξεχώρισα και σήμερα. Το χηναράκι απο τη Γαλλία ενώ η δυάδα απο τη βασική λίγκα μας. Το Καμπιονάτο.

Η Μίλαν έρχεται απο ένα φτωχό 1-0. Κέρδισε επαγγελματικά και τώρα το μόνο που μένει είναι να βγει Τσου Λου. Γιατί ο τίτλος έχει κριθεί πλέον. Πάει στην Ίντερ που σίγουρα το αξίζει. Λίγα πράγματα η Βερόνα. Σκοράρει δύσκολα όμως σήμερα βλέπω το όβερ. Η Μίλαν έρχεται απο under και νομίζω ήρθε η ώρα για το αντίθετο. Βέβαια υπάρχει και η κούραση απο το ευρωπαικό παιχνίδι όμως δεν μπορεί και η Βερόνα να είναι πάντα άσφαιρη. Υπάρχουν πιθανότητες για οβεράκι.

pamestoixima.gr

Όπως και στο Ρόμα - Σασουόλο. Η Σασουόλο πήρε νίκη ανάσα με Φροζινόνε και τώρα αναπνέει καλύτερα. Μπορεί να κατέβει ανταγωνιστικά στο Ολίμπικο. Και η παράδοση λέει οβερ . Και η Ρόμα με Ντε Ρόσι στο πάγκο έχει αλλάξει φιλοσοφία. Καμιά σχέση με τη λογική Μουρίνιο. Και εδώ λέω να κυνηγήσουμε το όβερ στο 1.60. Χαμηλό είναι και λογικό. Άλλωστε οι τελευταίες επιδόσεις των Ρωμαίων τείνουν για εκεί. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και απόψε.

pamestoixima.gr

Το χηναράκι της ημέρας έρχεται απο το Σαμπιονά. Η Μπρεστ είναι δυνατή στην έδρα της, η Λιλ έρχεται απο ήττα και λογικά θα πάει προσεχτικά. Δεν θα χαλάσει το Χ και νομίζω οτι στο 3.10 αξίζει μια ζαριά.

Μεσοβδόμαδα οι ταχύτητες πέφτουν άσχημα μιας και έρχεται διακοπή. Ήρθε το κατάλληλο διάστημα πιστεύω για να καθαρίσει το μυαλό μιας και πάμε σερί εδώ και ένα μήνα. Αναγκαίες οι ανάσες ώστε να επιστρέψουμε και πάλι έτσι όπως πρέπει.

Ασφαλώς και δεν θα σταματήσουμε. Εδώ θα είμαστε με τις Εθνικές. Αλλά με άλλους ρυθμούς.

Φιλάκια κιμπάρηδες.

betfighter
Betfighter
17/03/2024 — 10:00 π.μ.
Βερόνα - Μίλαν Όβερ 2.50 Γκολ2.02
win
Ρόμα - Σασουολο Όβερ 2.50 Γκολ1.6
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.23 64.64
betfighter
Betfighter
17/03/2024 — 10:00 π.μ.
Μπρεστ - Λιλ Χ3.1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 3.1 31
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;