Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

3 επιλογές για σήμερα..

Τρεις επιλογές για σήμερα κιμπάρηδες μου. Στόχος να ξαναπληρωθούμε όπως κάναμε και το προηγούμενο Σ.Κ. Ας ξεκινήσουμε με τη μοιρασιά της ημέρας.

Τελειώνουν σιγά σιγά οι αγωνιστικές και φυσικά οι ομάδες θέλουν να ανασάνουν και να είναι πιο άνετες στις τελευταίες στροφές. Δυο απο αυτές είναι η Λέτσε και η Μόντσα. Όχι οτι θα έχουν θέμα βέβαια όμως στην Ιταλία είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι μεγάλο κεφάλαιο. Εκτιμώ οτι σήμερα θα έχουμε ένα όμορφο Χ και όλοι ευχαριστημένοι. Και οι δυο δεν κάνανε την πορεία που θέλανε και δεν είναι και στα καλύτερα φεγγάρια τους. Χ λοιπον και 3.20 η απόδοση.

Απο εκεί και πέρα η Λάτσιο θέλει Ευρώπη. Μέτρια χρονιά. Καμιά σταθερότητα για τους Λατσιάλι και η χρονιά σίγουρα θα θέλουν να ξεχαστεί γρήγορα. Η Βερόνα λίγα πράγματα. Το ματσάκι δείχνει καραμπινάτος άσος όμως κάτι τέτοια στην Ιταλία πάντα πρέπει να τα φοβόμαστε. Θα φορτωθεί το γαιδουράκι αρκετά και θέλει προσοχή. Με 1Χ και όβερ 1.50 γκολ είμαστε μέσα νομίζω. Τελευταία στιγμή έσβησα τον άσο φοβούμενος την Λάτσιο που είναι ασταθής και δεν εμπνέει σιγουριά. Για διπλό θα μου κάνει μεγάλη αίσθηση αν επιβεβαιωθεί.

Η αγαπημένη Βραζιλία πλέρωσε φυσικά την περασμένη αγωνιστική και το σημείο που μου αρέσει σήμερα είναι τα γκολ στο Κουιαμπα - Μινέιρο. Επιβλητική η Μινέιρο πριν μια εβδομάδα όμως η Κουιαμπα έχει ισχυρή έδρα. Κλουβάκι που λέμε και μιας και η παράδοση λέει γκολ εκεί θα πάμε.

Αύριο τα ξαναλέμε με τα νέα δεδομένα. Καλή τύχη να έχουμε και σήμερα.

betfighter
Betfighter
27/04/2024 — 12:03 π.μ.
Λέτσε - Μόντσα Χ3.2
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 3.2 32
betfighter
Betfighter
27/04/2024 — 12:03 π.μ.
Λάτσιο - Βερόνα 1Χ(Δ) +Όβερ 1.50 γκολ1.55
lose
Κουιαμπα - Μινειρο Γκολ - Γκολ ή όβερ 2.50 Γκολ1.85
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 2.87 28.68
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ