Betfighter
Ανοιχτά δελτία (2) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Πριν τυχόν πέσει η απόδοση..

Βάλατε φωτιά στο facebook με τις όμορφες ευχές σας και σας ευχαριστω παρά πολύ για αυτό. Θα σας χάριζα μεγάλο δωράκι την Κυριάκη με το τρελοσενάριο μας αλλά σταθήκαμε άτυχοι. 3 στα 4 Χ και στη τελευταία φάση στο Βερόνα - Φιορεντίνα ο κόρακας είχε δώσει πέναλτι για την ισοφάριση όμως το οφσαιντ μας πάγωσε. Το 111 ήταν κοντά και άξιζε ξεκάθαρα το κόπο. Θα καθήσει. Που θα πάει.

Μεγάλη ρεβανς αύριο στο πρώτο ημιτελικό του Τσαμπιονς λιγκ και ειδικά με το σκορ που υπάρχει θα δούμε ωραία πράγματα στο χορτάρι. Απο σήμερα ανέβασα μιας και φοβάμαι μήπως ο μπουκ ρίξει την απόδοση. Η Ντορτμουντ κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι και κουβαλάει το 0-1 στα πόδια της. Η Παρί είχε ατυχία, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι είναι με την πλάτη στο τοίχο.

Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι μιας και η Παρί δεν νομίζω να μπει φουριόζα. Θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό απο την αρχή και λογικά απο το δεύτερο μέρος θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές. Οι Γερμανοί μπροστά είναι φαρμάκι και αν σκοράρουν πρώτοι τότε οι Παριζιάνοι δύσκολα θα πετύχουν το στόχο τους. Που δεν είναι άλλος απο το να πάνε σε ένα ακόμα τελικό. Οπότε όπως καταλάβατε θολά τα βλέπω τα δεδομένα για ποντάρισμα στο γκολ. Αντιθέτως μου αρέσουν οι κάρτες και το όβερ 4.50. Προβλέπεται να πέφτουν κορμιά και ειδικά αν στραβώσει το παιχνίδι για τη Παρί δεν πρόκειται να δούμε ήσυχο παιχνίδι. Ο ρέφερι θα χει δουλίτσα και είναι εφικτές οι πέντε κίτρινες.

Χαλαρά με το ειδικό μας αύριο και συνεχίζουμε μεθαύριο με το δεύτερο ημιτελικό. Ρεάλ - Μπάγερν . 

betfighter
Betfighter
06/05/2024 — 07:25 μ.μ.
Παρι Σεν Ζερμεν - Ντορτμουντ Όβερ 4.50 κίτρινες κάρτες1.7
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 1.7 51
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 66 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.