Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ντερμπάρα και γκολ..

Με δυο αναμετρήσεις πέφτει σήμερα η αυλαία μιας ακόμα αγωνιστικής στο Καμπιονάτο. Δυνατά παιχνίδια και όταν στο μενού υπάρχει και ένα Μίλαν - Ίντερ τότε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Η Μίλαν σε μια κακή χρονιά. Αναμενόμενο. Τα γράφαμε πριν καν αρχίσει η σεζόν. Χωρίς σημαντική ενίσχυση και λογικό να πάει έτσι το τρένο. Το καλοκαίρι ο Πιόλι λέει αντίο και θα έλεγα οτι αυτό έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Ο κύκλος του έκλεισε. Πήρε ένα πρωτάθλημα με τους άλλους ψόφιους και μετά στασιμότητα. Ακούγονται διάφορα ονόματα όπως του Κόντε και του Σάρι. Όποιος και να έρθει αν η διοίκηση δεν αλλάξει πορεία τα ίδια θα έχουμε. Εύχομαι αυτός που θα έρθει να ζητήσει αλλαγές και νέο πλάνο.

Λοιπον τι θα δούμε απόψε;; Μια χαλαρή Ίντερ που έχει πάρει το πρωτάθλημα και μια Μίλαν να θέλει να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση. Το κίνητρο λέει σίγουρα Μίλαν όμως με τους νερατζούρι εκτός να τρομάζουν με τις επιδόσεις τους άντε να τους πας κόντρα. 13Ν-2Ι καμιά ήττα και δύσκολα κοντράρεις Ίντερ. Εκτιμώ οτι θα δούμε ωραίο ντέρμπι με γκολ. Είτε γκολ - γκολ είτε όβερ στο χαμηλό 1.45 αλλά δεν περίμενα ο μπουκ να το δώσει παραπάνω.

Απο εκεί και πέρα έχουμε ένα ακόμα ενδιαφέρον ντερμπάκι. Ρόμα - Μπολόνια. Με μια Ρόμα με Ντε Ρόσι μεταμορφωμένη και μια Μπολόνια που σίγουρα φέτος είναι η αποκάλυψη της λίγκας. Ρίχνοντας μια ματιά στις αποδόσεις καταλαβαίνεις οτι τα γκολ δεν θα μπουν. Προβλέπει ο μπουκ πολύ κλειστό ματς όμως εγώ θα παω κόντρα στη σκέψη του.

Η Ρόμα θα είναι κουρασμένη και η Μπολόνια με δυνάμεις μπορεί να βρει ένα γκολ στο Ολίμπικο. Και μετά είτε το γκολ - γκολ είτε το όβερ είναι κοντά. Και στο 1.75 είναι καλό. Είναι ψηλά δεν λέω κάτι που σημαίνει οτι θα είναι ζόρικο όμως δεν είναι απίθανο. Η Μπολόνια θα θελήσει να αποδείξει και απόψε οτι δίκαια βρίσκεται στα ψηλά πατώματα και τα γκολ μπορούν να μας πληρώσουν.

Φιλιά κιμπάρηδες.

betfighter
Betfighter
22/04/2024 — 08:00 π.μ.
Ρόμα - Μπολόνια Γκολ - Γκολ ή όβερ 2.50 Γκολ1.75
win
Μίλαν - Ίντερ Γκολ - Γκολ ή όβερ 2.50 Γκολ1.45
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 2.54 38.06
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;