Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Πάμε γερά Ελλαδάρα..

Ρεβανς τρανοί μπροστά μας με τις ελληνικές ομάδες να δίνουν την δική τους μάχη. Στοιχηματικά δεν πιάνονται στα δικά μου τα μάτια και έτσι θα αρκεστώ στο να τα παρακολουθήσω απλά. Το μόνο που εύχομαι είναι να περάσουν και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Γιατί έξω είμαστε με όλες τις ελληνικές ομάδες. Αυτό είναι το υγιές.

Δυο επιλογές κράτησα και πάμε να τις δούμε.

Η Αταλάντα έκανε το μεγάλο μπαμ και στο Άνφιλντ πέτυχε το τρελό. Σκόραρε τρεις φορές και τώρα η Λίβερπουλ καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα. Οι κόκκινοι σίγουρα δεν είναι καλά όμως η ποιότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη και περιμένω αντίδραση. Δεν έγινε η Αταλάντα και καμιά υπερομάδα και εκτιμώ και βλέπω οτι η μπίλια θα πάει προς τα δεξιά. Βλέπω Λίβερπουλ και όβερ όμως είναι δύσκολο για πρόκριση. Γιατί ένα γκολ να βγάλουν οι Ιταλοί τότε θα μιλάμε για θαύμα. Χ2 και όβερ 2.50 γκολ μου αρέσει.

Στο Μαρσέιγ - Μπενφίκα γκολ βλέπω και απο τις δυο πλευρές ή όβερ. Ένα απο τα δυο και είμαστε μέσα. Και στο πρώτο παιχνίδι είχαμε φάσεις , ρυθμό και περιμένω επανάληψη στο ίδιο μοτίβο. Ισάξιες είναι οι δυο ομάδες και η πρόκριση θα κριθεί στο νήμα. Ποντάρισμα στα γκολ και μόνο.

Καλή τύχη στις ελληνικές μας ομάδες και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε ολοι μαζί. Θα είναι μια τεράστια επιτυχία σίγουρα..

betfighter
Betfighter
18/04/2024 — 10:00 π.μ.
Αταλάντα - Λίβερπουλ Χ2(Δ) + Όβερ 2.50 γκολ1.78
lose
Μαρσειγ - Μπενφίκα Γκολ - Γκολ ή όβερ 2.50 Γκολ1.45
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.58 64.53
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ