Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Χ, Μεξικό και Βραζιλία..

Κιμπάρηδες μου καλημέρα. Δύσκολο το πρόγραμμα σήμερα στο Καμπιονάτο και θα αρκεστώ μόνο σε ένα Χ. Επιπλεον, θα έχουμε και Μεξικό ενώ εννοείται απο εδώ και πέρα θα μπει στο καλεντάρι μας και η αγαπημένη μας Βραζιλία. Εκεί όπου απο αυτή εδώ τη γωνιά μαθαίνετε το πρωταθλητή. Φυσικά είναι νωρίς ακόμα εκεί. Θα έρθει η στιγμή που θα ποντάρουμε και φέτος εκεί την ομάδα που θα σηκώσει την κούπα. Όλα στην ώρα τους.

Που λέτε λοιπον, ένα ωραιότατο και βολικότατο Χ βλέπω στο Βερόνα - Ουντινέζε. Δυο ομάδες που θέλουν να μαζεύουν ποντάκια και νομίζω οτι το Χ τους κάνει.Άτολμες φέτος και οι δυο , δεν παίρνουν ρίσκο στο παιχνίδι τους οπότε η μοιρασιά θα είναι το φαρμακό τους πιστεύω. Στο 3.25 θα μπω

Στο Μεξικό που μας πλήρωσε ωραία το περασμένο ΣΚ νομίζω οτι το βαρύ όνομα της Τίγκρες θα επικρατήσει στο τέλος. Σκέφτηκα και τον σκέτο άσο όμως με φρέναρε η καλή αρχή που έχει κάνει η Νεκάξα. Και επειδή στο Μεξικό πάντα θέλει προσοχή ειδικά τώρα στις αρχές το 1Χ με το όβερ 1.50 γκολ μου κάνει.

Απο Βραζιλία που και αυτή έχει μόλις ξεκινήσει η Ατλέτικο Μινέιρο έχει τον πρώτο λόγο. Και φέτος θα στηριχτεί πολύ στην έδρα της όμως με την Κρουζέιρο πάντα θα είναι ντέρμπι. Δύσκολα σκοράρουν οι Βραζιλιάνοι όμως δυο γκολ εκτιμώ οτι θα τα δούμε εδώ. Βάζουμε και την καλυψή μας και είμαστε ωραίοι τύποι.

Περίεργο μενού σήμερα. 3 επιλογές για απόψε και αύριο συνεχίζουμε με τα νέα δεδομένα.

betfighter
Betfighter
20/04/2024 — 12:02 π.μ.
Βερόνα - Ουντινέζε Χ3.25
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 3.25 32.5
betfighter
Betfighter
20/04/2024 — 12:02 π.μ.
Τίγκρες - Νεκάξα 1Χ(Δ) +Όβερ 1.50 γκολ1.57
win
Ατλέτικο Μινειρο - Κρουζειρο 1Χ(Δ) +Όβερ 1.50 γκολ1.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 2.83 28.26
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;