Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Οβεράκια που ελκύουν..

Ένα μενού πολύ περίεργο σήμερα και έτσι δεν θα ανοιχτώ καθόλου. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Όλες οι μέρες δεν είναι οι ίδιες. Δεν γίνεται να παίρνεις έμπνευση καθημερινά απο όλα τα προγράμματα. Σήμερα λοιπον χαλαρά και συντηρητικά. Κρύβει παγίδες η κατάσταση και επιβάλλεται προσοχή.

Η Φιορεντίνα ειναι μεθυσμένη μετά την πρόκριση επί της Πίλσεν και τώρα Σαλερλιτάνα. Σίγουρα θα κουβαλάει κούραση αλλά και μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά απο αυτό που κατάφερε. Η Σαλερλιτάνα με την γνωστή της τακτική θα πάει πάλι. Θα δώσει ρυθμό, ειδικά στην έδρα της και θα παίξει ανοιχτά. Είναι καλύτεροι οι Βιόλα όμως με φοβίζει αρκετά το παιχνίδι με τη Πίλσεν. Αλλού θα είναι τα μυαλά τους. Προτιμώ το όβερ κατι που οι γηπεδούχοι το αγαπούν και μπορεί σε αυτό να βοηθήσει κάλλιστα και η Φιορεντίνα.

Απο εκεί και πέρα στο Σαμπιονά θα πάω με ένα οβεράκι που μου καρφώθηκε μόλις είδα για πρώτη φορά το μενού εκεί. Η Μονπελιέ έρχεται απο under με τη Χάβρη, η Ρεμς είναι συνώνυμο του όβερ και όλα με οδηγούν στα πολλά τέρματα. Αμφότερες είναι καλές επιθετικά και δεν φοβούνται να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο 1.70 αγοράζω κιμπάρηδες μου.

Χαλαρά σήμερα και αύριο τα ξαναλέμε. Έχει Μίλαν - Ίντερ δεν παίζει να μην συζητήσουμε και να μην ποντάρουμε σε αυτό το ματς.

betfighter
Betfighter
21/04/2024 — 09:00 π.μ.
Ρεμς - Μονπελιε Όβερ 2.50 Γκολ1.7
win
Σαλερλιτανα - Φιορεντίνα Όβερ 2.50 Γκολ1.75
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.98 59.5
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ