Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Μιλανε τα πρώτα ματς..

Τέσσερις αναμετρήσεις στο μικροσκόπιο της στήλης μας σήμερα και πάμε να τις δουμε. Μιλάνε τα σκορ του πρώτου ματς και οι σκοπιμότητες πάνε περίπατο.

Για παράδειγμα στο Βιγιαρεάλ - Μαρσειγ και Μπραιτον - Ρόμα τι άλλο μπορείς να παίξεις πέρα απο το όβερ; Εδώ και οι δυο γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στο τοίχο και μοναδικός σκοπός είναι η προσπάθεια για γκολ απο το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Τόσο η Μπραιτον όσο και το κίτρινο υποβρύχιο στην έδρα τους μεταμορφώνονται και είμαι σίγουρος οτι θα τα δώσουν όλα για την επική ανατροπή. Θα ανοιχτούν και νομίζω οτι τα τέρματα τα πολλά είναι μονόδρομος.

Όπως και στο Φενερμπαχτσε - Ουνιον Σεν Ζιλουαζ και ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Βέβαια οι Βέλγοι στο πρώτο ζευγάρι είναι ένα σκαλί πιο κάτω απο τους Τούρκους που θα το πάνε στο ρελαντί και θα προσπαθήσουν να περνάνε τα λεπτά χωρίς κίνδυνο. Όμως η Ουνιον μέχρι τώρα έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και έχει σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια της. Οπότε θα κρατήσω το όβερ μιας και η Φενερ δεν έχει και απο τις πιο αξιόπιστες άμυνες στον πλανήτη.

Ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία κάτω μετά και την ήττα απο τον Άρη ψάχνει αντίδραση. Έχασε 2-0 και μόνο εύκολο δεν θα είναι να περάσει στην επόμενη φάση του Κονφερανς. Θα το παλέψει όμως,. Χρειάζεται δυο γκολ για την παράταση χωρίς να δεχτεί , ενώ με τρια μπαλάκια κάνει την πρόκριση που σίγουρα θα χαρακτηριστεί ονειρική. Ζόρικο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Βλέπω και εδώ το όβερ. Η άμυνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια δεν εμπνέει οπότε το να ανοίξει το παιχνίδι μόνο δύσκολο δεν είναι.

4 οβεράκια για σήμερα κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι το Σάββατο με τα νέα δεδομένα. Καλή τύχη να έχουμε και σήμερα κιμπάρηδες.

betfighter
Betfighter
14/03/2024 — 12:03 π.μ.
Φενερμπαχτσε - Ουνιον Σεντ Ζιλουαζ Όβερ 2.50 Γκολ1.65
lose
ΠΑΟΚ - Ντιναμο Ζαγκρεμπ Όβερ 2.50 Γκολ1.91
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 3.15 63.03
betfighter
Betfighter
14/03/2024 — 12:03 π.μ.
Βιγιαρεαλ - Μαρσειγ Όβερ 2.50 Γκολ1.57
win
Μπραιτον - Ρόμα Όβερ 2.50 Γκολ1.7
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.67 66.73
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;