Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Red card please..

Το τελευταίο γεμάτο Σ.Κ ήταν αυτό που μας πέρασε. Σαββάτο βραδάκι τελικός Τσου Λου και απο εκεί και πέρα μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή. Και θα ποντάρουμε και θα περάσουμε όμορφα με τα νέα πράγματα που έρχονται για το σαιτ μας. Να είστε σίγουροι.

Χαλαρά θα πάμε με MLS και Bραζιλία μέχρι την έναρξη ενώ απο τη Δευτέρα θα υπάρξουν κειμενάκια με pregame μουντιαλικές εκτιμήσεις για να προλάβουμε τυχόν πτώσεις αποδόσεων και να ξεκινάει σιγά σιγά και εκεί το πλάνο μας. Χαμός θα γίνει πάντα δωρεάν εννοείται.

Για απόψε Κόπα Λιμπερταδόρες έχουμε , και η Λατινική Αμερική είναι απο τα αγαπημένα κομμάτια της στήλης χρόνια τώρα. Αρκετές αναμετρήσεις, ωστόσο αποφάσισα να αποφύγω σημεία και να παίξουμε μπαλίτσα συντηρητικά με ένα ειδικό. Εστουδιάντες - Νασιονάλ Μοντεβιντέο και η κόκκινη κάρτα στο 2.85. Δεν προσμένω ήσυχο παιχνίδι, τα νεύρα θα είναι στο κόκκινο μιας και η κρισιμότητα του ματς είναι μεγάλη και ξέρετε έτσι; Στη διοργάνωση δεν μασάνε οι παίχτες, και το ενδεχόμενο αποβολής το βρίσκω πιθανό έτσι για το μεταμεσονύχτιο φλέβαρο. Παίζεται εδώ

Θα τα πούμε και αύριο. Μια ψιλή στο red card και συνεχίζουμε..


betfighter
Betfighter
24/05/2018 — 12:06 π.μ.
Εστεουδιάντες - Νασιοναλ Μοντεβιδέο Κόκκινη κάρτα2.85
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.85 71.25
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;