Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

5.75 και 8.00..

Φτωχό το μενού σήμερα , οπότε ας κινηθούμε εναλλακτικά. Σας το είχα υποσχεθεί, και όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα απλώσουμε τις σκέψεις μας αναφορικά με πιθανούς νικητές CHL και Europa, πρίν πέσουν οι αποδόσεις. Επιδή των φρονίμων του Betfighter τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, χρόνια τώρα.

Ξεκινάμε απο το CHL. Πολλοί μνηστήρες φέτος για τη κούπα. Μπορείς να υποτιμήσεις τη Μπάγερν με τον τεράστιο Χαινκες στο πάγκο της; Ή μήπως να βγάλεις απ όξω την διαστημική Σίτι του Πεπ; Ή μήπως να σφυρίξεις αδιάφορα για τη ντεφορμέ Βασίλισσα του Κριστιάνο; Υπάρχει και η Γιουβέντους, μην ξεχνιόμαστε. Όπως και η Μάντσεστερ του Zοσέ που σε φάση νοκ άουτ είναι αλεπού και εξαίσιος διαχειριστής . Έχουμε και Λίβερπουλ αν και να σας πω την αμαρτία μου, δεν την βλέπω να προχωράει και πολύ. Θα πληρώσει τις αμυντικές της αδυναμίες , όσο και αν μπροστά είναι πυραυλοκίνητη.

Παίζει και η Παρί του πλυντηριά, όπως ονομάζω τον ιδιοκτήτη των Παριζιάνων.

Τι ξέχασα, τι ξέχασα;;; Ξέχασα την Μπαρτσελόνα. Έβαλα κάτω όλες τις πιθανές υποψήφιες και τελικά κατέληξα στους Μπλαουγκράνα. Περίμενα πιο κάτω την Μπαρτσελόνα απο απόδοση και το 8άρι μου αρέσει αρκετά. 8.00 ΑΠΟΔΟΣΗ

Για να πάμε στο Europa. Ο Τσόλο όπως έγραψα και στο facebook πήρε τους λεγόμενους συνταξιούχους για τις μεγάλες ευρωπαικές ομάδες που σκορπάνε άσκοπα χρήμα, Τόρες και Ντιέγκο Κόστα και θυμηθείτε το, θα πετάνε οι συγκεκριμένοι. Έχουν να αποδείξουν οτι δεν είναι τελειωμένοι, θα παίξουν για την πάρτη του Τσόλο και το 5.75 μου αρέσει. Αντίπαλο δέος δυο ομάδες για μένα. Άρσεναλ και Ντόρτμουντ αλλά και πάλι δεν με πολυφοβίζουν. Θα μου πείτε είναι και η Μίλαν ρε Betfighter.. Πρώτον στο στοίχημα συναισθηματισμοί δε χωράνε. Νόμος απαράβατος. Πριν καμιά δεκαετία θα την πρότεινα για κατάκτηση, τώρα απλά σεμνά και ταπεινά ευελπιστώ να πάει καλά. Τίποτα λογότερο τίποτα περισσότερο.

Κατάκτηση λοιπον Europa απο τη παρέα του Τσόλο στο 5.75.

Αυτές ήταν οι ευρωπαικές μου σκέψεις για Τσου Λου και Europa. Ελπίζω να πάμε καλά.

Τα ξαναλέμε πάλι αύριο.

Τα σέβη μου.


betfighter
Betfighter
08/01/2018 — 04:25 π.μ.
Ατλέτικο Μ. Κατάκτηση Europa5.75
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 5.75 172.5
betfighter
Betfighter
08/01/2018 — 04:25 π.μ.
Μπαρτσελόνα Κατάκτηση CHL8
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 8 160
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ