Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Πρώτος τελικός τίτλου

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πέσαμε πάνω σε τρομερό Παναθηναικό τη Κυριακή που σκόραρε 5 γκολ για να μη πάμε ταμείο και ενώ το ματς στο Χαριλάου πήγε ακριβώς όπως αναμενόταν και με μπόλικο.. τρίτο ημίχρονο. Σήμερα έχουμε όλα τα φώτα στην Opap Arena με το ντέρμπι ΑΕΚ και Παναθηναικού να είναι πιθανότατα τελικός για το πρωτάθλημα ειδικά αν λήξει άσος. Πάμε να δούμε τι ποντάρουμε σήμερα.

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των περιστάσεων στο Καραισκάκη και ενώ δίκαια διαμαρτύρεται για τη διαιτησία (πάρα πολύ τραβηγμένο το πέναλτι αλλά δίνεται με το γράμμα του νόμου και στο 2ο θεωρώ πως υπάρχει φάουλ στο Σάστρε) σίγουρα η εμφάνισή του δεν άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα. Ο Δικέφαλος έμεινε πίσω στη κούρσα και ουσιαστικά θέλει το απόλυτο στα υπόλοιπα ματς και υποδεχόμενος και τους τρεις στη Τούμπα. Πριν από αυτό όμως ο Λουτσέσκου πρέπει να περάσει και από τη Λαμία κάνοντας και διαχείριση ενόψει ΑΕΚ. Δεν είναι για πολλά το ματς και θα κρατήσω απλά το ειδικό 1-2, 1-3 ή 1-4 σκορ που δίνεται σε ενισχυμένη απόδοση.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Άρης φαίνεται να πετάει λευκή πετσέτα στα play off και να ασχολείται με τη προετοιμασία του για τον τελικό. Την Κυριακή είδαμε Τζέκιλ και Χάιντ από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ και γράφονται και λέγονται πολλά για το σημείο με τον τρόπο που ήρθε όπως και για την μεγάλη καθυστέρηση να βγει από το ημίχρονο ο Άρης. Υπάρχουν εσωτερικά θέματα αναμφισβήτητα στους κίτρινους και ο Ολυμπιακός με φόρα από τα συνεχή θετικά αποτελέσματα αλλά και ενέργεια από το εκτεταμένο rotation θα πάρει τη νίκη. Το διπλό είναι κολόνα.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Η ΑΕΚ πέρασε από το Χαριλάου έστω και δύσκολα ή.. περίεργα και σήμερα υποδέχεται τον περσινό αλλά και φετινό ανταγωνιστή της για τον τίτλο με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει 4 πόντους μπροστά και καβάλα στο άλογο για το repeat. Ο Παναθηναικός έκανε προέλαση στη Λαμία με τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα να είναι σε άγρια κατάσταση και οι πράσινοι θα επιδιώξουν να πάρουν νίκη κορυφής αλλά σίγουρα να μη χάσουν το παιχνίδι αφού έχει ακόμα δρόμο και ντέρμπι η ανάδειξη του πρωταθλητή.

Λιβάι και Γκατσίνοβιτς θα είναι διαθέσιμοι για τον Αλμέιδα αλλά δύσκολα θα ξεκινήσουν χωρίς ρυθμό, ενώ μέγα ερωτηματικό είναι το αν θα προλάβει ο Μπερνάρ να βοηθήσει τον Τερίμ, πράγμα που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Κλειδιά του παιχνιδιού θα είναι η απόδοση των κεντρικών χαφ εκατέρωθεν αλλά και των ακραίων μπακ σε επίθεση αλλά και άμυνα για μένα. Ο Παναθηναικός είναι σε καλύτερη κατάσταση και με φουλ ψυχολογία και ο Ιωαννίδης που είναι σε τρομακτική φόρμα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του σε τέρμα. Τέρμα που θα βρει και η ΑΕΚ που δεν μένει χωρίς γκολ στην έδρα της και ειδικά απέναντι σε ασταθή άμυνα όπως των πρασίνων. Το αμφισκόρ είναι επιλογή ενώ ο Ιωαννίδης anytime scorer είναι σε πολύ καλή απόδοση για να παραβλεφθεί.

Θα κλείσω και με ένα combo καλής απόδοσης στηριζόμενος στη φόρμα αλλά και τα στατιστικά. Ο Παναθηναικός έχει δεχτεί πρώτος γκολ σε όλα ντέρμπι και δε μπορεί να συμβαίνει για πάντα αυτό. Όσο δύσκολο και αν είναι, το να βρουν πρώτοι οι πράσινοι γκολ πληρώνει καλά και το παντρεύω με το να βρει τέρμα σε τελική ο Μπακασέτας όπως και το Χ2 από σημείο-πάντα με δεδομένο ότι θα σκοράρει πρώτος ο Παναθηναικός. Κλείνω το combo με το να δεχτούν 2+ κάρτες αφότεροι με τον Γάλλο που έχει οριστεί να είναι καρτάκιας και το κίνητρο του ντέρμπι να συνηγορεί. 5 αποδοση συνολικά!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

fountaristos
Φουνταριστός
24/04/2024 — 11:44 π.μ.
Αρης - Ολυμπιακός 21.44
lose
ΑΕΚ - Παναθηναικός gg1.7
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.45 73.44
fountaristos
Φουνταριστός
24/04/2024 — 11:44 π.μ.
Λαμία - ΠΑΟΚ 1-2, 1-3, 1-44.65
lose
ΑΕΚ - Παναθηναικός Ιωαννιδης anytime3.6
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
5 16.74 83.7
fountaristos
Φουνταριστός
24/04/2024 — 11:44 π.μ.
ΑΕΚ - Παναθηναικός combo5
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 5 50
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 49 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 52 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 52 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 52 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 53 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.