Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Κούραση, υποχρέωση και παγίδα

Καλημέρα σας φίλοι μου! Ο Ολυμπιακός πήρε ιστορική και τεράστια πρόκριση στη Πόλη με ήρωα Τζολάκη στα πέναλτι στη Πέμπτη ενώ ο ΠΑΟΚ δε κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στην αντικειμενικά ανώτερη σε ποιότητα και φυσική κατάσταση Μπριζ αν και τα έδωσε όλα. Σήμερα 3 μέρες μετά καλούνται να αναμετρηθούν σε ντέρμπι πολύ σημαντικό για την οικονομία του τίτλου αλλά και οι άλλοι 2 διεκδικητές έχουν εξόδους που έχουν υποχρέωση διπλού αλλά και παγίδες.

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναικός κοψοχόλιασε κλασσικά τους φίλους του, δέχτηκε ξανά γκολ πρώτος αλλά έκανε την ανατροπή στη Λεωφόρο με τη Λαμία με μεγάλο Μπερνάρ που θέλει να οδηγήσει τους πράσινους στον τίτλο πριν αποχωρήσει. Το ΔΑΚ Λαμίας παραδοσιακά δεν είναι φιλόξενο για τους πράσινους που σήμερα βέβαια θα έχουν και πολύ κόσμο στο πλευρό τους. Ο Τερίμ έχει να σκεφτεί και τη διαχείριση της ενέργειας αφού ακολουθεί άμεσα τελικός στη Φιλαδέλφεια αλλά πιθανό στραβοπάτημα σήμερα θα είναι μοιραίο. Δε ξαναμπλέκω με ημίχρονα για φετος και παιχνίδι των πράσινων και θα ακολουθήσω το 2-4 γκολ που καλύπτει τα πάντα στα μάτια μου ενώ και το διπλό με under 3,5 είναι στη τριάδα. Πιθανότερα σκορ τα 0-2, 1-2 αλλά και το 1-1.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ νίκησε πολύ εύκολα τον Άρη στην Opap Arena και ο Αλμέιδα ελπίζει σε ανάλογο ξεκίνημα στο σημερινό παιχνίδι που θα διευκολύνει πολύ το αναγκαίο τρίποντο ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναικό που θα κρίνει πολλά. Η Ένωση δε θα έχει εύκολο έργο εκτιμώ σήμερα και θα χρειαστεί τρέξιμο και πίεση αφού ο Άρης μετά το καλό ξεκίνημα έμεινε στο μηδέν και σε πόντους και σε γκολ με τους 3 μεγάλους της Αθήνας. Ο Μάντζιος ναι μεν απλά ετοιμάζει την ομάδα για τον τελικό Κυπέλλου αλλά και η ψυχολογία είναι σημαντική όπως και το να βρει δίχτυα και να μη χάσει επαφή η ομάδα του. Έχοντας πει αυτά η ζυγαριά γέρνει μεν στο διπλό το οποίο παντρεύω με το over 1,5 αλλά θα επιλέξω και το αμφισκόρ που πληρώνει πολύ σε συνδυασμό με το Χ2 στη μεγάλη τριάδα μου σε combo.

Το combo του derby εδώ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Ντέρμπι με ανάγκη τριπόντου για αμφότερους και μεγάλη πρόκληση και ερωτηματικό πως θα εμφανιστούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από ενέργεια και ψυχολογία με τους μεν να έχουν 120 λεπτά στη πλάτη και τη ψυχολογία ψηλά από τη πρόκριση και τους δε να έχουν πιθανόν ''αδειάσει'' από τη προσπάθεια με τη Μπριζ που αποδείχτηκε πολύ ανώτερη για τη δυναμικότητα του δικεφάλου. Ματς-τριπλή εξ 'ορισμού που πάνε περίπατο προηγούμενες αναμετρήσεις και παραδόσεις, αρκετές απουσίες και rotation αναμένεται και θα αποφύγω εντελώς το σημείο. Θα σταθώ στο under 2,5 αρχικά για την τριάδα μου με το σκεπτικό ότι πιθανότατα θα δούμε πολύ χαμηλό τέμπο με προσοχή και σκοπιμότητα λόγω κούρασης και κινήτρου ενώ θα ποντάρω και ένα ενδιαφέρον combo.

Το under 6,5 σε κάρτες αν επαληθευτεί το αργό τέμπο και οι λίγες φάσεις είναι σε καλή απόδοση, το under 4,5 γκολ boostαρει την απόδοση, το over 7,5 κορνερ που ειναι χαμηλό όριο και τέλος ο Σαμάτα να βρει εστία μία φορά μας επιστρέφουν 6,4 φορές το ποντάρισμά μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


fountaristos
Φουνταριστός
21/04/2024 — 09:27 π.μ.
Αρης - ΑΕΚ 2&over 1,51.5
win
Λαμία - Παναθηναικός 2-4 γκολ1.5
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.25 67.5
fountaristos
Φουνταριστός
21/04/2024 — 09:27 π.μ.
Λαμία - Παναθηναικός 2&under 3,51.95
lose
Αρης - ΑΕΚ combo2.52
win
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ under 2,52.05
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 10.07 100.74
fountaristos
Φουνταριστός
21/04/2024 — 09:27 π.μ.
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ combo1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 1 10
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ