Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Τετράδα με απόδοση που έπεσε αισθητά..

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του CHL και οι μπαγάσηδες μια χαρά τα κατάφεραν φέτος. Πέρα ελαχίστων εξαιρέσεων οι θέσεις έχουν καβατζωθεί και το στοιχηματικό ενδιαφέρον μικρό. Η δουλειά μας λοιπον ακόμα πιο δύσκολη και τα δεδομένα περίεργα. Κανένα πρόβλημα. Ένας σωστός παίχτης οφείλει να είναι χαμαιλέων και να προσαρμόζεται ανάλογα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Έτσι αγχώνει τον μπουκ και ξέρει τι του γίνεται. Για πάμε στα αποψινά. Με διαθέσεις όσο πιο χαλαρές γίνεται. Δεν είμαστε για πολλά όπως και για το υπόλοιπο ευρωπαικό τριημέρο.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει για το γοητρό του απέναντι στη Μεγάλη Κυρία και δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Το γνωρίζω οτι για να σκοράρει δυσκολεύεται, όμως αυτό το 2.50 του γκολ - γκολ μου τρώει το χέρι. Αν ήταν παρακάτω δεν θα ακουμπούσα, τώρα μου αρέσει η απόδοση. Στο 2.80 άνοιξε αρχικά και τις επόμενες ημέρες έπεσε αισθητά.

Και στο Μπενφίκα - Βασιλεία έχουμε τους γηπεδούχους που θα θέλουν να ζεστάνουν και αυτοί τους οπαδούς τους στην τελευταία τους φετινή ευρωπαική παράσταση ενώ η Βασιλεία απο την άλλη είναι εκείνη που έχει το ενδιαφέρον. Γκολ - Γκολ αξιοπρεπές.

Απο εκεί και πέρα η Σπόρτινγκ του αγαπητού μου φίλου Χόρχε , θα πάει στο Κάμπ Νου με στόχο το θαύμα. Άραγε μπορεί; Οι Μπλαουγκράνα αδιάφοροι, γιατί όχι οι Πορτογάλοι να σκοράρουν και να φτιάξουν θέματα; Δύσκολο για πρόκριση αλλά μπορούν να βρουν δίχτυα. Το ίδιο και η Μπάρτσα όσο και να σφυρίζει αδιάφορα.

Μπάγερν - Παρί έ; Οι Παριζιάνοι σκορπάνε τρόμο, όμως στο Μόναχο θα τεστάρουν τις αντοχές τους τόσο οι παίχτες όσο και ο Έμερι. Γιατί άλλο Τρουά και άλλο Μπάγερν. Οι Βαυαροί δεν είναι και στα καλύτερα τους, η χρονιά ξεκίνησε χάλια όμως ο μάγος Χάινκες στρώνει το θέμα σιγά σιγά. Κάπου διάβασα οτι οι Γερμανοί μετά τον Χαινκες ήδη σκέφτονται την περίπτωση του Λέβ. Πρώτοι σε οργάνωση οι μόρτες, έτη φωτός σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Δεν βλέπω να χάνει η Μπάγερν απόψε. Η Παρί πετάει φλόγες, όμως η γερμανική αμυνά θα τους πατήσει φρένο. 1Χ διπλή ευκαιρία.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι αύριο.


betfighter
Betfighter
05/12/2017 — 12:04 π.μ.
Ολυμπιακός - Γιουβέντους Γκολ - Γκολ2.5
lose
Μπενφίκα - Βασιλεία Γκολ - Γκολ1.7
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 4.25 63.75
betfighter
Betfighter
05/12/2017 — 12:04 π.μ.
Μπαρτσελόνα - Σπορτινγκ Γκολ - Γκολ1.75
lose
Μπάγερν - Παρί 1Χ(Δ)1.55
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.71 67.81
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;