Σύνδεση | Εγγραφή
Betfighter
Ανοιχτά Δελτία (0)
betfighter
ΕΔΡΑ και γκολ - γκολ..

Βραζιλία λοιπον και απόψε και έχω κυκλώσει δυο επιλογές. Ένα άσο και ένα γκολ- γκολ. Για πάμε να συζητήσουμε τα πονταρίσματά μας.

Το βλέπω λιγάκι δύσκολο να κάνει δεύτερη σερί εντός εδρας γκέλα η Γκρέμιο. Πανίσχυρη παραδοσιακά μπροστά στο κοινό της, εύκολα ή δύσκολα οφείλει να επικρατήσει της Πόντε Πρέτα. Ο άσος μπαίνει στο παιχνίδι μας. Η ήττα απο την Αβάι πόνεσε και περιμένω τους γηπεεδούχους έτσι όπως πρέπει.

Στο Κοριτίμπα – Φλουμινένσε θα πορευτώ με το γκολ – γκολ. Η Κοριτίμπα απο τις πιο ζόρικες έδρες στη Βραζιλία, πρέπει να φτύσεις αίμα για να περάσεις απο εκεί. Η Φλου έρχεται απο ήττα εντός απο την Μποταφόγκο σε ένα παιχνίδι που δεν κατάφερε να σκοράρει. Να παραμείνει για δεύτερο παιχνίδι στο μηδέν; Θα μου κάνει εντύπωση με βάση την ποιότητα και τις επιθετικές αρετές της Φλουμινένσε. Το γκολ – γκολ στο 1.85 το κρίνω δικαιότατο.

Με μια δυαδούλα λοιπον και τα ξαναλέμε πάλι μεσοβδόμαδα για οτιδήποτε καλό μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Λίγο πριν την καθιερωμένη διακοπή, τον απολογισμό σε μια ακόμα κερδοφόρα στοιχηματική χρονιά.

Καλές βουτιές και προσοχή στον ήλιο. Καπελάκι, ξαπλώστρα καφεδάκι και όλα τα συναφή. Και το στοιχηματάκι μας στη Βραζιλία και είμαστε ωραίοι τύποι όπως πάντα άλλωστε.

Τα σέβη μου

facebook


Κυριακή 16.07.2017 12:16 π.μ.
betfighter
Betfighter
16/07/2017 00:16:00
Αγώνας Σημείο Απόδοση Αποτέλεσμα
Γκρέμιο - Πόντε Πρέτα 1 1.55 3-1
Κοριτίμπα - Φλουμινένσε Γκολ - Γκολ 1.85 win
Ποντάρισμα Απόδ.Δελτίου Πιθανά Κέρδη
20 2.8675 57.35