Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΕΔΡΑ και γκολ - γκολ..

Βραζιλία λοιπον και απόψε και έχω κυκλώσει δυο επιλογές. Ένα άσο και ένα γκολ- γκολ. Για πάμε να συζητήσουμε τα πονταρίσματά μας.

Το βλέπω λιγάκι δύσκολο να κάνει δεύτερη σερί εντός εδρας γκέλα η Γκρέμιο. Πανίσχυρη παραδοσιακά μπροστά στο κοινό της, εύκολα ή δύσκολα οφείλει να επικρατήσει της Πόντε Πρέτα. Ο άσος μπαίνει στο παιχνίδι μας. Η ήττα απο την Αβάι πόνεσε και περιμένω τους γηπεεδούχους έτσι όπως πρέπει.

Στο Κοριτίμπα – Φλουμινένσε θα πορευτώ με το γκολ – γκολ. Η Κοριτίμπα απο τις πιο ζόρικες έδρες στη Βραζιλία, πρέπει να φτύσεις αίμα για να περάσεις απο εκεί. Η Φλου έρχεται απο ήττα εντός απο την Μποταφόγκο σε ένα παιχνίδι που δεν κατάφερε να σκοράρει. Να παραμείνει για δεύτερο παιχνίδι στο μηδέν; Θα μου κάνει εντύπωση με βάση την ποιότητα και τις επιθετικές αρετές της Φλουμινένσε. Το γκολ – γκολ στο 1.85 το κρίνω δικαιότατο.

Με μια δυαδούλα λοιπον και τα ξαναλέμε πάλι μεσοβδόμαδα για οτιδήποτε καλό μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Λίγο πριν την καθιερωμένη διακοπή, τον απολογισμό σε μια ακόμα κερδοφόρα στοιχηματική χρονιά.

Καλές βουτιές και προσοχή στον ήλιο. Καπελάκι, ξαπλώστρα καφεδάκι και όλα τα συναφή. Και το στοιχηματάκι μας στη Βραζιλία και είμαστε ωραίοι τύποι όπως πάντα άλλωστε.

Τα σέβη μου

facebook


betfighter
Betfighter
16/07/2017 — 12:16 π.μ.
Γκρέμιο - Πόντε Πρέτα 11.55
3-1
Κοριτίμπα - Φλουμινένσε Γκολ - Γκολ1.85
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.87 57.35
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;