Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Καυτή αγωνιστική στη Βραζιλία..

Τις καλημέρες μου. Βραζιλία έχει σήμερα το μενού με τα περισσότερα παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα.

Δύσκολη και αυτή η αγωνιστική λοιπον στην αγαπημένη Βραζιλία και θα ασχοληθώ χαλαρά με δυο - γκολ έτσι για την συμμετοχή και μόνο. Θα το ξαναπώ και ας γίνομαι κουραστικός. Η Βραζιλία τώρα στις αρχές είναι απο τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα παγκοσμίως και χρειάζεται σύνεση. Όταν στρώσει και οι στόχοι ξεκαθαρίσουν είναι μια τέλεια λίγκα. Για αυτό λοιπον σε αναμονή.

Με τα δυο σπέσιαλ ντέρμπι της βραδιάς θα ασχοληθώ. Παραδοσιακές μάχες, παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που είναι τα βαριά ονόματα στη χώρα του καφέ. Το Μορουμπί θα φλέγεται για ακόμα μια αναμέτρηση και η Σάο Πάολο υποδέχεται την πληγωμένη Ατλέτικο Μινέιρο που έρχεται απο δυο σερί ήττες. Ειδικά η τελευταία απο την Παραναένσε που αγωνίζοταν και με δέκα παίχτες πόνεσε πιο πολύ. Οι άλλοτε πρωταθλητές είναι σε βαθιά κρίση , όμως απόψε ας μην τους ξεγράψουμε. Τα πληγωμένα θηρία να φοβόμαστε και το γκολ - γκολ 1.80 είναι αξιόλογο. Η Σάο Πάολο την έδρα που και φέτος θα είναι πανίσχυρη και απο την άλλη μια Μινέιρο που ψάχνει αντίδραση.

Ντερμπάρα με τα όλα της και το Φλουμινένσε - Φλαμένκο. Η Φλου έχει δείξει άκρως επιθετικό πρόσωπο μέχρι τώρα ενώ και η Φλαμένκο δείχνει να βρίσκει πατήματα τις τελευταίες δυο αγωνιστικές. Για σημείο ουδείς λόγος αντιθέτως και εδώ το αμφισκορ παίζεται με ευχαρίστηση απο την πλευρά μου.

Χαλαρά και πάλι χαλαρά. Λογικά θα τα πούμε και μεσοβδόμαδα. Ανάλογα το πρόγραμμα και τα δεδομένα.

Τα σέβη μου.

facebook


betfighter
Betfighter
18/06/2017 — 04:25 π.μ.
Σάο Πάολο - Μινέιρο Γκολ - Γκολ1.8
win
Φλουμινένσε - Φλαμένκο Γκολ - Γκολ1.7
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.06 91.8
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ