Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Must WIN διπλά..

Εδώ να μάστε και πάλι! Τέρμα οι διακοπές και τα κεφάλια μέσα. Ελπίζω να περάσατε όμορφα και προπαντώς να ξεκουραστήκατε. Μπροστά μας έχουμε μια νέα στοιχηματική περιπέτεια, μια νέα στοιχηματική χρονιά. Στόχος; Να πορευτούμε πάνω στις βάσεις της περσινής χρονιάς που έκλεισε με κέρδος και να πάμε καλύτερα φέτος. Πάμε να κάνουμε ποδαρικό.

Οι πρώτες αγωνιστικές έκρυβαν γκέλα τόσο για την Μπενφίκα όσο και για την Ατλέτικο. Οι αετοί της Λισαβώνας απόψε παίζουν στην έδρα της Νασιονάλ και θεωρώ οτι ήρθε η ώρα για το πρώτο τρίποντο. Δεύτερη σερί απώλεια βαθμών θα ναι τεράστια έκπληξη για μένα. Διπλό αλλιώς χανόμαστε.

Τρίποντο βλέπω και για την ομάδα του Σιμεόνε απέναντι στη νεοφώτιστη Λεγκανές που μπορεί να πήρε το διπλό στη Θέλτα όμως δεν νομίζω οτι έχει τη δυναμική για να κοιτάξει στα μάτια την Ατλέτικο. Οι ροχιμπλάνκος θα μπουν σοβαροί και θα καθαρίσουν. Το γκολ στο 95 πόνεσε, και δεν χωράνε άλλες υποτιμήσεις. 1.65 στο ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ είναι μια αξιοπρεπέστατη απόδοση.

Στο Σαμπιονά η Λυών ξεκινά με φιλοδοξίες φέτος υψηλές και στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αντίπαλο δέος η Παρί και μεγάλο φαβορί, όμως ο Λακαζέτ και η παρέα του θέλουν να πιέσουν σε αντίθεση με πέρσι. Την Ντιζόν την κερδίζεις αν θέλεις να λές οτι πας για τίτλο. Μαζί τους είμαι στο 1.80.

Για να πάμε και μια βόλτα στο Καμπιονάτο εκεί όπου η Γιούβε παίζει στο Ολύμπικο με τη Λάτσιο. Οι Λατσιάλοι τρόμαξαν με το παιχνίδι τους στην πρεμιέρα στο Μπέργκαμο και μόνο εύκολο απόγευμα δεν θα περάσει η Μεγάλη Κυρία. Πιθανό το διπλό δεν λέω, όμως με καλύπτει καλύτερα το γκολ - γκολ και το 2.08 στο ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ. Ένα γκολ το έχει η Λάτσιο απέναντι στη Γιουβέντους που δεν συνηθίζει να κάνει καλές εκκινήσεις τα τελευταία χρόνια και είναι επιρρεπής στις απώλειες βαθμών.

Κρατήστε οτι σας άρεσε , καλή χημεία στις επιλογές σας και τα ξαναλέμε πάλι αύριο με τα νέα δεδομένα. Καλή πρεμιέρα να έχουμε, με τύχη και κέρδη.

Τα σέβη μου.

Υ.Γ.1. Αυτό που γίνεται στο facebook με τα ειδικά, πραγματικά είναι πολύ δυνατό. Οτι ειδικό δίνουμε πάει ταμείο προπαντώς με καλή μελέτη και θετική ενέργεια. Η συμμετοχή σας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό. Εμείς τα ξεκινήσαμε τα ειδικά, και τα συνεχίζουμε ακάθεκτοι.. Και Ρουμανίες, και Μεξικό και όλα. Ελάτε στη παρέα ΕΔΩ


betfighter
Betfighter
27/08/2016 — 10:19 π.μ.
Nασιονάλ - Μπενφίκα 21.45
1-3
Λεγκανές - Ατλέτικο 21.65
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.39 239.25
betfighter
Betfighter
27/08/2016 — 10:19 π.μ.
Ντιζόν - Λυών 21.8
4-2
Λάτσιο - Γιουβέντους Γκολ - Γκολ2.08
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.74 112.32
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;