Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ροκάρουμε με Ρικάρντο και Περού!!

Τις καλημέρες μου. Το Κόπα Αμέρικα έχει φτάσει στη τελική ευθεία και απόψε διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Χιλή και Περού! 

Δυστυχώς η Κολομβία δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αργεντινή μιας και η αστοχία στα πέναλτι στοίχησε ακριβά. Βέβαια στην κανονική διάρκεια η Αλμπισελέστε έχασε σώβρακα και δίκαια μάλλον πέρασε στα ημιτελικά. Για τη Βραζιλία τι να πω? Θα αρκεστώ μόνο σε μια πρόταση. Θα χρειαστούν χρόνια για να ξαναγίνει πάντα ανταγωνιστική και να χτυπάει κούπες.

Οι διοργανωτές λοιπόν στους 4 του θεσμού και αν πιστεύουν οτι το Περού θα είναι εύκολος αντίπαλος τότε τους συμβουλεύω να το ξανασκεφτούν. Το σύνολο του Γκαρέγκα έχει εντυπωσιάσει με την αμυντική του λειτουργία ενώ και μπροστά έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Προσωπικά πιστεύω οτι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να γίνει το μεγάλο κόλπο γκρόσο.

Βοήθεια πλέον δεν περιμένω απο τον ρέφερι για τους Χιλιανούς και εδώ που τα λέμε, καλό θα ήταν να έχουμε και κανένα σφαλτσοσφύριγμα γιατί αυτό που έκανε ο Χάρα στον Καβάνι είναι απλά αλητεία. Και η κόκκινη άδικη στον Ουρουγουανό στρίκερ της Παρί. Θα μου πείτε κάτσε ρε Betfighter λες και δεν ξέρεις τι γίνεται στο Κόπα Αμέρικα και σου φάνηκε περίεργο? Δίκιο έχετε , όμως τις αδικίες πρέπει να τις αναφέρουμε!!

Θα ρισκάρω φίλες και φίλοι απόψε με το Περού και τον μεγάλο Γκαρέγκα. Ο άσος δεν είναι για 1.50 , και το τεσσαράκι στο Στοίχημαν για την πρόκριση και την έκπληξη πληρώνει καλά! Ας έρθει και 5-0 εγώ θα πάω κόντρα σε όσους περιμένουν τελικό Χιλή - Αργεντινή και άνετη πρόκριση της Ρόχα σήμερα. Μπορεί το Περού!!

Ρίξτε μια ματιά και στην προσφορά της Playbet για τις κόκκινες κάρτες ΕΔΩ!!

Τα ξαναλέμε πάλι αύριο με τον δεύτερο ημιτελικό. FORZA GARECA!!!!

Υ.Γ.1. Για τους φίλους του πόκερ και του anti-booker!!Η συνεργασία του anti-booker.com με τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για ΠΟΚΕΡ παγκοσμίως είναι γεγονός.Κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ και κερδίστε ΑΜΕΣΑ ΔΩΡΟ 20 $ και 100% BONUS στην πρώτη κατάθεση με τον κωδικό μπόνους ‘STARS600’!! Τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ τουρνουά ΠΟΚΕΡ σε όλο τον κόσμο παίζουν ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!


Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook και στο twitter! Εκεί έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.
betfighter
Betfighter
29/06/2015 — 09:29 π.μ.
Χιλή - Περού Πρόκριση Περού4
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 4 200
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ