Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Κρύβει ομορφιές η Eurovision.

Τις καλησπέρες μου. Mε Εurovision θα ασχοληθώ σήμερα όπως άλλωστε κάθε χρονιά όπου τα πηγαίνουμε εξαιρετικά. Δεν ξεχνιέται άλλωστε εκείνο το δεκαράκι της φετινής ελληνικής συμμετοχής όπου όλοι περίμεναν την Shaya και έσκασε μύτη τελικά το μεγάλο αουτσάιντερ.Για εμάς δεν ήταν, αφού το τιμήσαμε και πληρωθήκαμε πολύ καλά.

Φέτος δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί. Βάσει αποδόσεων η Σουηδία έρχεται πρώτη ενώ ακολουθούν Ιταλία και Ρωσία. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι συμμαχίες, όμως όπως και να το κάνουμε εάν ένα κομμάτι αξίζει τότε πάει ψηλά.Θα κοντράρω τη Σουηδία και θα ρισκάρω. Ιταλία θα ποντάρω μιας και το τραγούδι μου άρεσε πολύ και πιστεύω έχει τύχες. Σε ταξιδεύει ρε παιδί μου, και σε πάει σε άλλες πολιτείες. Το ξεχώρισα και το 3.75 στο Στοίχημαν προσωπικά ήδη το έχω χτυπήσει.

Θεωρώ οτι παίζουμε σωστά μια καλή απόδοση και αξίζει τον οβολό μας.Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν. Ακούστε το και θα με θυμηθείτε.

Υ.Γ.1. Ιταλία Eurovision και Tσου Λου Μεγάλη Κυρία? Είδωμεν αγαπητοί φίλες και φίλοι.

Για όσους φίλους ποντάρουν απόψε στη Eurovision ρίξτε μια ματιά στη προσφορά της My bet.

Κάθε δωδεκάρι ισούται με 12ε. Περισσότερα στο παρακάτω link


Και για τους φίλους του τένις.

Προσφορά απο τη Betshop.Nαδάλ και δωρεάν freebet.


Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook και στο twitter! Εκεί έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.
betfighter
Betfighter
22/05/2015 — 08:18 μ.μ.
Εurovision 2015 Nικητής Ιταλία3.75
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 3.75 450
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ