Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Μια είναι η λύση σήμερα..

Καλημέρα και καλό μήνα. Πολύ δύσκολο ήταν το Σ.Κ που μας πέρασε. Πολλά φαβορί έσπασαν και ειδικά το Σάββατο έγινε της κακομοίρας. Ωστόσο εμείς σταθήκαμε στο ύψος μας και διανύσαμε χωρίς απώλειες και αυτό το διαβολοδιήμερο. Πέρασε και το ειδικό στοίχημα της Παρασκευής και συνεχίζουμε απτόητοι και τη φετινή μας στοιχηματική περιπέτεια.

Σήμερα θα μου επιτρέψετε να πάρω ένα μεγαλοπρεπέστατο ρεπό, μιας και το πρόγραμμα δεν προσφέρεται για σοβαρές κουβέντες. Σε γενικές γραμμές και μεσοβδόμαδα δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο και θα κινηθούμε σε χαμηλούς ρυθμούς.

Ας πάρουμε λοιπον τις απαραίτητες ανάσες ώστε την κατάλληλη στιγμή να έχουμε το καθαρό μυαλό για να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο μας. Υπομονή χρειάζεται το πράγμα. Όπως άλλωστε και οτιδήποτε άλλο στη ζωή.

Στο αυριανό κείμενο θα σας παραθέσω και τις πρώτες μου σκέψεις για τους ομίλους του CHL. Προκρίσεις και ενδεχόμενες εκπλήξεις που μπορεί πληρώσουν καλά. Γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Και γιατί όπως σας έχω ξαναπεί, θέλω να ψωνίζουμε πάντα στις καλύτερες τιμές.

Να περνάτε καλά και να προσέχετε.

Υ.Γ.1. Ο φίλος ο μου ο Φαλκάο μάλλον οδεύει προς Αγγλία και Σίτι. Anti σου έρχομαι. Ετοίμασε μπόλικα παγάκια και το αγαπημένο μου ποτό. Ξέρεις εσύ.

Υ.Γ.2. Ωραίος ο Φουνταριστός. Αγωνιστική που να μην έχει πληρώσει στη Σούπερ Λίγκ ,δύσκολα μπορώ να θυμηθώ απο τότε που μπήκε στο team. Απο την αρχή σας το είπα. Είναι δυνατός παίκτης ο μπαγάσας.

Υ.Γ.3. Σήμερα έβαλα κεντρική φώτο στη στήλη μας, το Webo της Φενερμπαχτσέ. Αυτός έκανε χθες το 3-2  με την Καρντεμίρ και πληρωθήκαμε. Να είναι καλά το παληκάρι.

Για ειδικά στοιχήματα, πονταρίσματα της τελευταίας στιγμής και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο facebook!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007857705536

ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ