Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Bet στο 3.30 απο σήμερα..

Στοιχηματική ξηρασία σήμερα, και τι θα λέγατε να κοιτάξουμε για πιθανό νικητή στο final four του Βελιγραδίου;; Tσσκ, Ρεάλ , Ζαλγκίρις, Φενερ είναι έτοιμες αύριο για την κούπα.

Ζέλικο βλέπω να το ξανασηκώνει. Η τουρκική ομάδα βρήκε τον δασκαλό της , ρόλαρε τη φάση ο Ζέλικο και έφτιαξε ομάδα. Στους ημιτελικούς περιμένει η Ζαλγκίρις του ανερχόμενου Σάρας , όμως εκτιμώ οτι το ταξίδι των Λιθουανών θα τελειώσει αύριο. Ο Ομπράντοβιτς θα είναι υποψιασμένος, διαβασμένος και δεν θα αφήσει περιθώρια. Θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός να περάσει την Ζαλγκίρις, όμως όπως έχω γράψει απο το Σεπτέμβρη ο κοουτς Σφαιρό έπρεπε να αποτελέσει παρελθον. Φέτος δεν έκανε τις κινήσεις του με τους Αμερικανούς όταν έπρεπε, για τους τραυματισμούς έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και έτσι οι φρέσκοι Λιθουανοί έκαναν πλακίτσα.

Βλέπω τη Φενέρ στο τελικό και όποιος και να περάσει στο Τσσκ - Ρεάλ , δεν με φοβίζει να ποντάρω στους Τούρκους. 3.30 δεύτερο φαβορί, πρώτο η ΤΣΣΚ . Θα ρίξω Φενέρ , μιας και η απόδοση με καλύπτει απόλυτα.

Τα ξαναλέμε πάλι Σάββατο το πρωί με τα νέα δεδομένα και με το τελευταίο γεμάτο Σ.Κ της σεζόν. Μετά ξέρετε; Βραζιλία ολίγον και ΜΟΥΝΤΙΑΛΑΡΑ έρχεται.


betfighter
Betfighter
17/05/2018 — 06:03 π.μ.
Φενερ Νικήτρια Εuroleague3.3
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 3.3 82.5
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;