Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ..

Στοιχηματική ξηρασία, και είναι πιστεύω μια ευκαιρία να συζητήσουμε λίγο αναφορικά με προκρίσεις σε Τσου Λου και Europa. Τα ζευγάρια βγήκαν και ειδικά στο Τσου Λου έχουμε ματσάρες.

Για παράδειγμα στο Λίβερπουλ - Σίτι ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά οτι η Σίτι θα περάσει αέρας; Διαστημική μπάλα παίζει ο Κλοπ όμως άντε να υποτιμήσεις τη βαριά φανέλα της Λίβερπουλ και τον τρελοΣαλάχαρο που πολύ απλά πετάει φέτος. Δεν θα περάσουν όλα τα φαβορί λέω και σκέφτομαι ότι ίσως εδώ έχουμε το σπάσιμο. Στο3.10 η πρόκριση της Λίβερπουλ ελκύει.

Στο Ρεάλ - Γιούβε ναι μεν έχουμε μια Γιούβε που διψάει ρεβάνς όμως το θέμα είναι αν μπορεί. Ας μην γελιόμαστε. Στο Καμπιονάτο παίζει μόνη της μπάλα, η Νάπολι ακόμα όπως φάνηκε δεν μπορεί. Δεν πατάει καλά φέτος η ομάδα του Αλέγκρι , και η αρμάδα του Ζιζού που φορμαρίστηκε πάλι το κατάλληλο διάστημα είναι ικανή για τους 4. Στο 1.48 είναι υποψιασμένος ο μπουκ . Έπαθε και έμαθε με την Παρί.

Στο Σεβίλλη - Μπάγερν και Μπαρτσελόνα - Ρόμα δεν νομίζω να έχουμε έκπληξη. Τι να πω; Να περάσει ο Μοντέλα τον Χαινκες; ; Άλλο Χάινκες άλλο Ζοσέ που έχει επαναπαυτεί στις δάφνες του τα τελευταία χρόνια και δεν έχει εξελιχθεί καθόλου. Και ο Ερνέστο περνά.

Στο Europa λειπει η ματσάρα. Άρσεναλ στο 1.22, Λάτσιο στο 1.50, Λειψία στο 1.85 απέναντι στη Μαρσέιγ. Κάπως έτσι τα βλέπω. Για το Ατλέτικο - Σπόρτινγκ δεν ακουμπώ. Πριν κάνα δίμηνο είχα προτείνει κατάκτηση και περιμένω. Όπως και Μπαρτσελόνα στο Τσου Λου.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι Παρσκευή με κάποια φιλικά υπερδυναμέων του ποδοσφαίρου και χαλαρά πονταρίσματα. Εννοείται

Τα σέβη μου


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ