Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΜΠΙΕΛΣΑ ΚΑΙ BRAZIL..

Τις καλημέρες μου. Με μια τριάδα θα πορευτώ σήμερα με πρωταθλήματα που έχουμε κάποια δείγματα γραφής. Στα υπόλοιπα που μόλις ξεκίνησαν , απλά παρατηρούμε και είμαστε σε στάση αναμονής. Τα είπαμε και χθες.

Αρχή με τη Ligue 1 εκεί όπου η Λίλ του αγαπητού μου Μπιέλσα έρχεται απο ήττα απο το Στρασβούργο με 3-0 σε ένα ματς όπου ο Αργεντίνος λίγο έλειψε να πάει απο καρδιακό. Πέρα δώθε στο πάγκο, είχε τρελαθεί ως συνηθώς, βλέποντας τους παίχτες του να είναι ασόβαροι απέναντι στο νεωφώτιστο Στρασβούργο. Λογικά θα τους έβαλε στη θέση τους και η νίκη επι της Καέν μπορεί να έρθει. Και στο 1.70 δεν είμαι αρνητικός.

Απο εκεί και πέρα η Παλμέιρας μπορεί τον άσο, κόντρα σε μια Τσαπεκοένσε που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και θα το παλέψει γενικά να σωθεί. Δεν το βλέπω να στέκεται όρθια σε μια καυτή έδρα και με μια Παλμέιρας που οφείλει να αρχίσει να ανεβαίνει βαθμολογικά.

Η τριάδα μου θα κλείσει με ένα παιχνίδι που διεξάγεται ξημερώματα Τρίτης και είναι ντερμπάρα στη χώρα του καφέ. Φλουμινένσε εναντίον Μινέιρο και καλοβλέπω το γκολ - γκολ. Η Φλου αξιόπιστη μπροστά, η Μινέιρο ασόβαρη πίσω, επιθετικά δυνατή όπως κάθε χρονιά. Το αμφισκορ σε τιμές 1.75 αξίζει μια ματιά.

Συντηρητικά με τη τριάδα μας και τα λέμε μεσοβδόμαδα πάλι όπου έχουμε τις ρεβάνς του CHL και Europa και θέλω να πιστεύω οτι θα υπάρχει ψωμάκι.

Kαλή τύχη να έχουμε.

facebook


betfighter
Betfighter
20/08/2017 — 09:19 π.μ.
Λίλ - Καέν 11.7
0-2
Παλμέιρας - Τσαπεκοένσε 11.5
0-2
Φλουμινένσε - Μινέιρο Γκολ - Γκολ1.75
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 4.46 89.25
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;