Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

ΓΚΑΝΙΑΝ και το λαθάκι..

Ασφαλώς και το Ελ Κλάσικο κλέβει την παράσταση σήμερα. Ντέρμπι τίτλου, που θα κριθούν πολλά. Η Ρεάλ είναι πρώτη, έχει προβάδισμα και η Μπάρτσα πρέπει να κατέβει με το μαχαίρι στα δόντια και να πάρει κάτι στο Μπερναμπέου; Το γνωρίζω οτι δεν ανακαλύπτω την Αμερική, όμως το γκολ - γκολ μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

Στο Σασσουόλο - Νάπολι το κίνητρο είναι μονόπλευρο και είναι με τους Ναπολιτάνους. Μάχη για τη δεύτερη θέση, στο κυνήγι της Ρόμα. Θεωρώ οτι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με το διπλό και να συνεχίσουν απτόητοι για το στόχο τους.

Χρησιμοποιείτε paysafe; Τα δεδομένα άλλαξαν όμως όχι πολύ. Με μια εγγραφή εδώ

Για να πάμε στην ομαδάρα του Ζαρντίμ και του φίλου μου του Φαλκάο. Δύσκολη , ζόρικη έξοδος στο Ζερλάν απέναντι σε μια Λυών αδιάφορη θα λέγαμε. Το θέμα είναι πως θα το δει το ματσάκι ο Λακαζετ και τα άλλα παιδιά εκεί. Θα παίξουν για την Παρί ή θα την δουν αλλιώς τη δουλειά και θα ανάψουν το πράσινο φως στην αρμάδα των Μονεγάσκων για τον τίτλο; Καλύτερα γκολ - γκολ αποφεύγοντας σημείο μιας και το Χ δεν νομίζω να κακοπέσει στη Μονακό.

Το ρίσκο μας έρχεται απο τη Σούπερ Λίγκ. 2.95 το γκολ - γκολ στο Καραισκάκη; Με ένα Ολυμπιακό να σκέφτεται τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ και με ένα ΠΑΣ που και παράδοση να σκοράρει έχει στο Φάληρο και εξαιρετικό σύνολο διαθέτει; Ψηλό στα δικά μου ματιά, αξίζει τα ψιλά μας για ένα ποντάρισμα.

Και στο Λιβαδειά - ΑΕΚ το γκολ - γκολ είναι πιθανό. Οι γηπεδούχοι καίγονται, η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρει. 2.10 το αμφισκόρ είναι καλό. Φτιάχνουμε τη δυαδούλα μας και είμαστε ωραίοι τύποι.

Πέντε σημεία στο μικροσκόπιο της στήλης για απόψε. Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι μεσοβδόμαδα.

facebook


betfighter
Betfighter
23/04/2017 — 12:36 π.μ.
Ρεάλ - Μπαρτσελόνα Γκολ - Γκολ1.4
2-3
Σασσουόλο - Νάπολι 21.4
2-2
Λυών - Μονακό Γκολ - Γκολ1.45
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.84 142.1
betfighter
Betfighter
23/04/2017 — 12:36 π.μ.
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γκολ - Γκολ2.95
5-0
Λεβαδειακός - ΑΕΚ Γκολ - Γκολ2.1
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 6.2 123.9
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ