Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Ε όχι και 3.50....

Βραδιές αστέρων και πάλι και το ζουμί της όλης ιστορίας κάπου εδώ ξεκινάει. Νοκ άουτ αγώνες οπότε τα λάθη δεν επιτρέπονται. Πέρα απο τα δυο σημερινά ματς θα σας παραθέσω και τις σκέψεις που έκανα για προκρίσεις. Για πάμε στο παρασύνθημα.

Παρί - Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Οι Παριζιάνοι το γνωρίζουν καλά οτι η ευκαιρία τους είναι απόψε αν θέλουν να πάρουν προβάδισμα. Περιμένω γκολ και απο τις δυο πλευρές. Αμφότερες διαθέτουν εξαιρετικά επιθετικά όπλα και η Παρί θα θελήσει να αγχώσει απο απόψε τη Μπάρτσα.

Μπενφίκα - Ντόρτμουντ. Μια απο τα ίδια και εδώ. Οι Γερμανοί είναι το φαβορί , και οι Αετοί της Λισσαβώνας πρέπει στο γηπεδό τους να σκοράρουν μιας και στη ρεβάνς οι πιθανότητές τους είναι λίγες. Ανοιχτό ματς και εδώ και βλέπω και τους δυο να βρίσκουν δίχτυα.

Υ.Γ.... Για να πάμε και στη τρελό - δυάδα μας. Σας την παραθέτω απο σήμερα για να κάνετε τα κουμάντα σας και να δώσω τροφή για σκέψη. Ρίσκο είναι αλλά οφείλουμε και να τολμούμε. Η στήλη μας άλλωστε όπως βλέπω και στο facebook έχει και παίχτες που κυνηγούν φαντασματάκια.

Η Μονακό στο 3.50 για πρόκριση απέναντι στην ζαλισμένη Σίτι;; Λάθος απόδοση ξεκάθαρα. Οι Μονεγάσκοι είναι οτι πιο hot κυκλοφορεί φέτος στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Ε όχι και 3.50 η προκρισή τους.

Κόντρα και στο Μπάγερν - Άρσεναλ. Όλος ο πλανήτης τρολάρει την Άρσεναλ και τον Αρσέν. Να δω πότε θα γίνει η στραβή; Εγώ λέω οτι μπορεί να γίνει τώρα. Οι Βαυαροί δεν είναι σταθεροί φέτος και οι κανονιέρηδες ίσως ρίξουν την κανονιά τους και κλείσουν στόματα. 3.15 η πρόκριση του Αρσέν.

Στα λογικά, Ρεάλ, Μπάρτσα, Γιούβε και Ατλέτικο είναι μια καλή τετράδα για όσους θέλουν να πάνε στα πιο λογικά μονοπάτια.

Κρατήστε οτι σας άρεσε και τα ξαναλέμε πάλι αύριο. Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε. Και καλή τηλεθέαση για όσους προτιμήσουν το ζεστό σπιτάκι τους και τα αστέρια.. Για όσους βγούν να τιμήσουν τον σημερινό Άγιο καλά να περάσουν και προσοχή στις κακοτοπιές όπως λέει και ο φίλος μου ο Anti-booker.

facebook


betfighter
Betfighter
14/02/2017 — 08:29 π.μ.
Μπενφίκα - Ντόρτμουντ Γκολ - Γκολ1.7
1-0
Παρί - Μπαρτσελόνα Γκολ - Γκολ1.7
4-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.89 86.7
betfighter
Betfighter
14/02/2017 — 08:29 π.μ.
Ρεάλ - Νάπολι Πρόκριση Ρεάλ1.25
win
Παρί - Μπαρτσελόνα Πρόκριση Μπαρτσελόνα1.25
win
Πόρτο - Γιουβέντους Πρόκριση Γιουβέντους1.3
win
Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Πρόκριση Ατλέτικο1.3
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.64 264.06
betfighter
Betfighter
14/02/2017 — 08:29 π.μ.
Μπάγερν - Άρσεναλ Πρόκριση Άρσεναλ3.15
lose
Μονακό - Σίτι Πρόκριση Μονακό3.5
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 11.03 220.5
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ