Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Δυο σημεία η ΒΑΣΗ μας..

Τις καλημέρες μου. Xαλαρά θα κινηθούμε και σήμερα και ας έχει ένα σωρό ματς. Ας μην γελιόμαστε αγαπητοί φίλοι και φίλες. Προς τα τέλη Φλεβάρη και μετά θα ξεκινήσουν τα δυνατά πονταρίσματα μιας και απο εκείνο το διάστημα και μετά οι στόχοι των ομάδων θα αρχίσουν να φαίνονται και το κίνητρο θα είναι ξεκάθαρο. Συναπολογίστε και την διακοπή λόγω εορτών, δεν θέλει ανοίγματα. Σιγά σιγά με υπομονή οφείλουμε να περιμένουμε τις ευκαιρίες και να μην βιαζόμαστε. Για σήμερα δυο ματς έχω ξεχωρίσει.

Ο Ολυμπιακός έκανε το διπλό και στη Ξάνθη και πλέον έχει πάρει μια σημαντική βαθμολογική ασφάλεια απο τους διώκτες του. Ήμουνα απο τους λίγους που πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα , έλεγα οτι και φέτος οι ερυθρόλευκοι θα κόψουν πρώτοι το νήμα χωρίς κανένα ανταγωνισμό. Και του χρόνου βλέπουμε. Έτσι και έγινε. Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι το φαβορί στα Περιβόλια απόψε, όμως νομίζω οτι ήρθε η ώρα να παραβιαστεί η εστία του. Ο Πλατανιάς είναι σε φόρμα, σκοράρει και μπορεί τουλάχιστον ένα γκολ να το καταφέρει. Το γκολ - γκολ γλυκοκοιτάζω και το 2.05 στο Στοίχημαν.

Στο Καμπιονάτο η Ίντερ υποδέχεται την Κιέβο με στόχο να πλησιάσει και άλλο τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Κοιτάζοντας τη βαθμολογία , βλέπω μια Κιέβο αραχτή στη μέση της βαθμολογίας και σε λίγες αγωνιστικές να μοιράζει δωράκια απο εδώ και απο εκεί. Νωρίς είναι ακόμα , αλλά το θεωρώ δύσκολο να κινδυνέψει. Ανώτερη η Ίντερ σε όλα, οφείλει να το πάρει το ματς και να προχωρήσει. Γιατί αν δεν βγει Ευρώπη, η χρονιά θα είναι άκρως αποτυχημένη. Και ο πρόεδρας έχει σκάσει ζεστό χρηματάκι.

Τα ξαναλέμε πάλι αύριο με τα νέα δεδομένα απο το Κυριακάτικο πρόγραμμα. Σύνεση και ψυχραιμία. Ας περιμένουμε τις ευκαιρίες. Προς το παρόν προσεχτικά.

facebook


betfighter
Betfighter
14/01/2017 — 10:08 π.μ.
Πλατανιάς - Ολυμπιακός Γκολ - Γκολ2.05
2-2
Ίντερ - Κιέβο 11.47
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.01 120.54
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ