Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Σκληρό καρύδι η Παραγουάη!!

Τις καλημέρες μου. Oλοκληρώνεται απόψε η φάση των 8 του Κόπα Αμέρικα με την αναμέτρηση Βραζιλία - Παραγουάη! Η Σελεσάο είναι μεν το φαβορί όμως αν υποτιμήσει καταστάσεις δεν θέλει και πολύ να πάθει δεύτερο σερί πατατράκ μετά το Μουντιάλ.

Ο Νειμάρ έφυγε για διακοπές και πλέον η Βραζιλία θα πορευτεί χωρίς το μεγάλο αστέρι της. Ο Νειμάρ μου άρεσε πολύ στην πρεμιέρα με το Περού, όμως με την Κολομβία ήταν απλά απαράδεκτος. Μια μπάλα ήθελε μόνος του σε αντίθεση με το πρώτο ματς όπου και μοίραζε και μου έκανε θετική εντύπωση μετά απο καιρό. Προσωπικά δεν τον θεωρώ ηγέτη και πολύ απλά είναι κλάσεις ανώτερος σε σχέση με τους άλλους. Ποιος Ντιέγκο Ταρντέλι και ποιος Φιρμίνιο τώρα μωρέ? Ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα, όμως Πελέ δεν θα γίνει ποτέ!! Και ας τον περάσει και στα γκολ!

Μάλλον στο παιχνίδι με τη Κολομβία κατάλαβε ο άσος της Μπαρτσελόνα οτι οι άλλοι δεν μπορούν να βοηθήσουν και προσπάθησε να τα κάνει όλα μόνος του. Όπως και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Νεύρα πολλά και μαγκιές που όταν αγωνίζεται στους Μπλαουγκράνα είναι λέξεις άγνωστες. 'Αραγε γιατί? Όταν έχεις Μέσι και Σουάρεζ δίπλα τι νεύρα να έχεις?Έχεις μια ασφάλεια, μια ψυχολογία. Τώρα με Φιρμίνιο και Γουίλαν δεν νομίζω οτι έχουμε να σχολιάσουμε κάτι.

Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα μπαρ και η barwoman να είναι και ξινή και μετρίου βεληνεκούς. Πίνεις ένα ποτό και πας απέναντι!! Αν εκεί δεις μπροστά του ένα όμορφο πλάσμα χαμογελαστό και εξυπηρετικό , και δεύτερο ποτό θα πάρεις και φιάλη ολόκληρη!! Τέλος πάντων ξέφυγα πάλι. Μετά τον Νειμάρ και τα όμορφα πλάσματα ,πάμε στο αποψινό παιχνίδι.

Η Παραγουάη μου άρεσε στην φάση των ομίλων και σκόραρε και στα τρια ματς. Ακόμα και την Αργεντινή την πάτησε κάτω στο δεύτερο μέρος και κατάφερε το 2-0 να το κάνει 2-2. Μαγκιά!

Η Σελεσάο δεν έχει πείσει μέχρι τώρα , και ο Ντούνγκα μάλλον θα πρέπει μετά το Κόπα Αμέρικα να ξαναοργώσει τα γήπεδα της Βραζιλίας για ακόμα περισσότερα νέα ταλεντάκια. Ωστόσο ένα κλικ είναι καλύτερη απο την Παραγουάη ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες!

Η επιθετική ευστοχία της Παραγουάη με ωθεί προς το γκολ - γκολ, που πληρώνει πολύ καλά στο Στοίχημαν! Για σημείο οριακά σκέφτομαι τον άσσο αλλά αποφάσισα να μην μπει τελικά στο παιχνίδι μας!!

Καλή επιτυχία σε οτι και αν επιλέξετε!

Για ειδικά στοιχήματα και πολλά άλλα σας περιμένω όλους και όλες στο Facebook.

betfighter
Betfighter
27/06/2015 — 09:21 π.μ.
Bραζιλία - Παραγουάη Γκολ - Γκολ2.17
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.17 108.5
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;