Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Πρεμιέρα με τελικό

Καλημέρα σας φίλοι μου! Τα play off φτάσανε και το μίνι πρωτάθλημα θα κρίνει όχι μόνο που θα καταλήξει ο τίτλος αλλά πολύ πιθανό να αφήσει και ομάδα του Big 4 εκτός Ευρώπης την επόμενη σεζόν. Τεράστιο το διακύβευμα και σήμερα έχουμε ντέρμπι και αρκετές επιλογές για ποντάρισμα.

ΛΑΜΙΑ-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει το ευκολότερο θεωρητικά έργο για τη πρεμιέρα ξεκινώντας από τη Λαμία σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι. Η Ένωση έρχεται από την ισοπαλία στο Χαριλάου που κόστισε τη κορυφή και σίγουρα το τρίποντο είναι αυτοσκοπός για να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα στα ντέρμπι. Η Λαμία δίνει ιστορικό ματς αφού είναι και το πρώτο στην ιστορία της για Play off αλλά η έλλειψη κόσμου και οι πολλές απουσίες θαμπώνουν τη γιορτή. Εκτιμώ πως η ΑΕΚ δε θα δυσκολευτεί και δε θα φορτσάρει και πολύ επίσης με το διπλό με under 4,5 να είναι στήριγμα. Από κοντά και το να σκοράρει ο Πόνσε.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Classico έχουμε και στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να έρχεται από την ήττα στο Ζάγκρεμπ, κουρασμένος και χωρίς τον κόσμο του σε ματς που έχει παγίδες αφού ο Άρης είχε μεν επίσης υποχρέωση μεσοβδόμαδα αλλά σαφώς λιγότερο κουραστική και επίσης οι κίτρινοι δεν έχουν κανένα άγχος με το στόχο να είναι φυσικά το Κύπελλο. Αρκετές οι απουσίες για τον Λουτσέσκου ειδικά αμυντικά και ο δικέφαλος θα πρέπει να κοπιάσει σήμερα για να παραμείνει στη κορυφή. Από την άλλη δε βλέπω διπλό στο παιχνίδι με τη ποιοτική διαφορά να είναι σημαντική. Το 1Χ με under 4,5 αλλά και το αμφισκόρ κυκλώνονται από την Τούμπα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Κλείνουμε με το ντέρμπι αιωνίων όπου ο χαμένος ουσιαστικά χάνεται με το καλημέρα και θα μείνει εκτός διεκδίκησης. Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλο ντεμαράζ για να ξαναβρεθεί σε θέση που να λογίζεται  υποψήφιος πρωταθλητής όμως τη Πέμπτη υπέστη ανώμαλη προσγείωση από τη Μακάμπι και το παιχνίδι σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα έχει συνέπειες σε ενέργεια και ψυχολογία. Ο Παναθηναικός από την άλλη έκανε ακόμα ένα στραβοπάτημα στο Ηράκλειο και κατάφερε να κλωτσήσει για τα καλά τη καρδάρα με 3 γκέλες στα τελευταία 4 (και βατά) παιχνίδια με κύριες αιτίες τη κάκιστη αμυντική συνοχή αλλά και την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Τα κλειδιά του σημερινού ντέρμπι είναι 3 για μένα. Το πως θα ματσάρουν τα 2 αμυντικά δίδυμα τους φορ που είναι ικανότατοι σε κίνηση και κράτημα, η μάχη των χαφ και τέλος η επανάκτηση της μπάλας με την ομάδα που θα βγάλει ενέργεια και θα βγαίνει πρώτη στη μπάλα να έχει το πρώτο λόγο. Ο Παναθηναικός έχει πάρει κάπως τον αέρα του Ολυμπιακού φέτος αλλά το σημερινό είναι ξεκάθαρα το δυσκολότερο παιχνίδι για φέτος και η αμυντικές αδυναμίες εκατέρωθεν σε συνδυασμό με το κίνητρο με οδηγούν στο over 1,5 που εκτιμώ πως δε σπάει.

Το combo του derby εδώ

Θα επιλέξω και ένα combo από το classico με τις επιλογές που είναι ήδη γνωστές από τη μάχη των Tipsters (Χ και Μπακασέτας over 0,5 τελικές στο τέρμα) να πλαισιώνονται από το αμφισκόρ και το over 4,5 στις κάρτες. 10.25 το σύνολο που το βρίσκω Value.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


fountaristos
Φουνταριστός
10/03/2024 — 08:41 π.μ.
Λαμία - ΑΕΚ 2&under 4,51.52
win
ΠΑΟΚ - Αρης 1Χ&under 4,51.32
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.01 60.19
fountaristos
Φουνταριστός
10/03/2024 — 08:41 π.μ.
Λαμία - ΑΕΚ Πονσε σκορερ1.91
win
ΠΑΟΚ - Αρης gg1.93
lose
Ολυμπιακός - Παναθηναικός over 1,51.4
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 5.16 51.61
fountaristos
Φουνταριστός
10/03/2024 — 08:41 π.μ.
Ολυμπιακός - Παναθηναικός combo10.25
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
5 10.25 51.25
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ