Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Mε τα φαβορί

Καλημέρα σας φίλοι μου! Ακόμα να συνέλθουμε από το θρίλερ που είδαμε μεσοβδόμαδα στη Λεωφόρο σε μια ρεβάνς που σίγουρα θα μνημονεύεται καιρό. Η ΑΕΚ χτες πέρασε από τη Λαμία και οι υπόλοιποι διεκδικητές παίζουν σήμερα με ξεκάθαρο στόχο να παραμείνουν κοντά στη κορυφή ενώ ενδιαφέρουσες μονομαχίες έχουμε και για την ουρά. Πάμε να δούμε τις επιλογές μου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ

Ο ΠΑΣ επιτέλους είδε άσπρη μέρα και κέρδισε στο Βόλο παίρνοντας ανάσα βαθμολογικά αν και φυσικά συνεχίζει να είναι σε δεινή θέση και θα παλέψει μέχρι τέλους. Ο ΟΦΗ επίσης έσπασε ένα κακό σερί εμφατικά με τον Πανσερραικό και έχει στόχο τη νίκη που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από περιπέτειες. Ο ΠΑΣ θα έχει την έδρα και ένα μικρό προβάδισμα για να μη χάσει τουλάχιστον το ματς και θα ψηφίσω τη διπλή ευκαιρία του με under 3,5 στη τριάδα μου.

ΑΡΗΣ-ΒΟΛΟΣ

Ο Άρης ζει και αναπνέει για το Κύπελλο αλλά δε μπορεί να αφήσει και το πρωτάθλημα παρατημένο αφού θέλει τη νίκη σήμερα για να κλειδώσει και μαθηματικά τα play off και να παραμείνει σχετικά κοντά για ψηλότερα. Στην επιστροφή του κόσμου του στο Χαριλάου και κόντρα σε ένα Βόλο που έχει πλέον τον Κόντη στον πάγκο, κακή ψυχολογία και διοικητική ανασφάλεια, θεωρώ πως οι κίτρινοι θα καθαρίσουν τη μπουγάδα και ο άσος με under 4,5 επιλέγεται.

Παίξε νόμιμα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Από το ναδίρ στο ζενίθ ο Ολυμπιακός με σερί στο πρωτάθλημα, τεράστια νίκη-δήλωση στη Τούμπα και πρόκριση με τη Φερεντσβάρος σε ένα Φλεβάρη που ξανάδωσε κίνητρο και νόημα στη σεζόν για τους ερυθρόλευκους. Σήμερα υποδέχονται έναν από τους αγαπημένους τους πελάτες βάσει παράδοσης και  ο Μεντιλίμπαρ παρόλο το rotation που αναμένεται δε θα έχει πρόβλημα ακόμα και στο άδειο Καραισκάκη (τελευταία αγωνιστική τιμωρίας) να πάρει το τρίποντο. Άσος ξερός και άσος με under 4,5 λογω των ανωτέρω οι επιλογές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο Παναθηναικός ήταν κάκιστος με τον ΠΑΟΚ, έστειλε το ματς στα πέναλτι με Buzzer beater και ευτύχησε να δει τον τερματοφύλακά του να καθαρίζει τρία ολόκληρα match ball του δικέφαλου για να στείλει στο παράδεισο την ομάδα του. Τέτοια ματς γυρνάνε το διακόπτη και μπορούν να κρίνουν και σεζόν και εκτιμώ πως παρόλη τη κούραση και τις απουσίες, η ψυχολογία και η έδρα δε μπορεί παρά να φέρει το τρίποντο κόντρα στη Κηφισιά.  Ο άσος παντρεύεται με το Under 4,5 μιας και δε μπορώ να δω και βροχή γκολ από κουρασμένο γκρουπ που ζορίζεται στη παραγωγή τελευταία.

Εκτός δελτίων το ματς στο Αγρίνιο όπου ο ΠΑΟΚ φυσικά και είναι φαβορί αλλά οι αποδόσεις για τις συνθήκες του ματς δεν εμπνέουν περαιτέρω.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

fountaristos
Φουνταριστός
25/02/2024 — 10:53 π.μ.
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 11.3
win
Παναθηναικός - Κηφισιά 1&under 4,51.57
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.04 81.64
fountaristos
Φουνταριστός
25/02/2024 — 10:53 π.μ.
Αρης - Βόλος 1&under 4,51.78
win
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1Χ&under 3,51.83
lose
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1&under 4,51.62
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 5.28 79.15
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;