Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Aνάκαμψη και μαγεία!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το copa america έχει ήδη μπει στις ζωές μας (και τις νύχτες μας) και αρχίζει πλέον και σε λιγότερο βάρβαρες ώρες και με πιο ενδιαφέροντα ματς, αφού μπαίνουν σιγά σιγα στη μάχη και οι γίγαντες της διοργάνωσης. Δεν είναι μόνο η αμρικάνικη γιορτή του ποδοσφαίρου όμως στο πρόγραμμα, αφού υποχρεώσεις έχουν και οι ευρωπαικές εθνικές για τα προκριματικά του euro 2016, με το ενδιαφέρον να είναι κυρίως στο δικό μας ματς και την ''δοκιμασία'' στα Φερόε. Λογική δυάδα βγαίνει σήμερα με καλές πιθανότητες να τριπλασιάσουμε το ποντάρισμα μας. Αναλυτικά:

Στα Φερόε, η εθνική μας θέλει μόνο νίκη για να μπει σε τροχιά ανάκαμψης και να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά μετά το καταστροφικό ξεκίνημα του ανεκδιήγητου Ρανιέρι. Ο Μαρκαριάν ξέρει να σφίγγει τις ομάδες και να τις κάνει μαι γροθιά, είναι λάτρης των 1-0 με προσοχή στην άμυνα, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με ερασιτέχνες παίχτες που ήρθαν και μας κέρδισαν μέσα στην έδρα μας. Η ντροπή είναι μεγάλη και θέλουν οι διεθνείς μας να δώσουν αποδείξεις σήμερα. Δεν πιστεύω σε πεντάρες και τεσσάρες αλλά ένα 0-2 είναι δυνατό και αν μη τι άλλο πιθανότατο για σήμερα. Η ποιότητα υπάρχει και η ευκαιρία να χτίσουμε ψυχολογία είναι μεγάλη. Διπλό με χάντικαπ λοιπόν και με πιθανότερο σκορ το 0-2.

Θα κλείσουμε τη δυάδα μας με την απλή νίκη της Αργεντινής κόντρα στην Παραγουάη. Μέσι, Αγκουέρο, Τέβες, Ιγκουαίν, Λαβέτσι και δεν συμμαζεύεται μπροστά για την αλμπισελέστε,είναι ρόστερ ικανό για μαγικές στιγμές και θα ξεκινήσει έστω και δύσκολα με το δεξί τη διοργάνωση κόντρα σε μια σκληρή αλλά αδύναμη συγκριτικά Παραγουάη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ. Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Παίξε τις επιλογές μου και τις εμπνεύσεις σου στον stoiximan κάνοντας εγγραφή με 100% bonus με ένα κλικ εδώ.
Εκμεταλλευτείτε ματς με 0% γκανιότα στις καλύτερες αποδόσεις αλλά και τη νέα επιλογή cash out που μας στέλνει ευκολότερα και με λιγότερο άγχος στο ταμείο!
fountaristos
Φουνταριστός
13/06/2015 — 10:38 π.μ.
Φερόε - Ελλάδα 2 handicap -12.3
2-1
Αργεντινή - Παραγουάη 11.31
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.01 150.65
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;