TΩΡΑ CASH OUT ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ!!!!

Άλλο ένα όπλο για τον παίχτη πλέον στο Στοίχημαν. Ενημερωθείτε για το cash out παρακάτω και κάντε εγγραφή απο το παρακάτω link για να λάβετε και το αρχικό μπόνους εγγραφής.

https://www.stoiximan.gr/landing/200286?clkco=47efe305-5e9d-4fde-8882-f03e7bfbb681



Το Cash Out είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου πριν αυτά διευθετηθούν!





Πατώντας Cash Out μπορείς ανά πάσα στιγμή να εξαργυρώσεις τα τρέχοντα κέρδη σου ή να μειώσεις τις απώλειες σου από ένα στοίχημα που δεν έχει ακόμα κριθεί αλλά πιστεύεις πως μάλλον θα το χάσεις.





  1. 1. Στον αγώνα ποδοσφαίρου ΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ έχεις στοιχηματίσει 10€ στη νίκη της ΡΕΑΛ σε απόδοση 2.40.
    Στο 80ο λεπτό η ΡΕΑΛ προηγείται με 2-1 αλλά η Μπαρτσελόνα πιέζει και χάνει συνεχόμενες ευκαιρίες. Βλέποντας ότι η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ είναι πολύ πιθανό να ισοφαρίσει, μπορείς επιλέγοντας το CASH OUT να κλείσεις το στοίχημα σου εκείνη τη στιγμή και να λάβεις 21€.
    Με το cash out ναι μεν θα λάβεις 21€ και όχι 24€ όπως θα έπαιρνες στην περίπτωση που η ΡΕΑΛ νικούσε, όμως θα έχεις κλειδώσει κέρδος 11€ αντί να κινδυνεύεις να χάσεις και αυτά που πόνταρες αν ισοφαρίσει η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


  2. 2. Στον αγώνα μπάσκετ ΜΑΚΑΜΠΙ – ΤΣΣΚΑ Μ. έχεις στοιχηματίσει 10€ στην νίκη της ΤΣΣΚΑ σε απόδοση 1.60. Στις αρχές της 3ης περιόδου η ΤΣΣΚΑ χάνει με 12 πόντους και βάση της εικόνας του αγώνα εκτιμάς ότι δεν θα καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι.
    Τότε έχεις την δυνατότητα να κάνεις CASH OUT και να λάβεις 5€ κλείνοντας το στοίχημά σου. Με το CASH OUT ναι μεν θα χάσεις 5€ από το αρχικό ποντάρισμα σου (τα 10€) αλλά στην περίπτωση που το παιχνίδι παραμείνει ως έχει θα έχεις γλιτώσει το 50% από ένα στοίχημα το οποίο χωρίς το CASH OUT θα ήταν χαμένο.





Δυνατότητα για CASH OUT υπάρχει σε όλες τις αγορές Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Τένις τόσο πριν την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων εφόσον προσφέρονται για live στοίχημα. Eπίσης CASH OUT μπορείς να πραγματοποιήσεις τόσο σε μονά, όσο και σε στοιχήματα παρολί (αν π.χ. έχεις πιάσει 4 στα 5 και έχεις αλλάξει άποψη ή δεν θες να ρισκάρεις στο τελευταίο παιχνίδι που μένει για να κλείσεις το δελτίο σου)


ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ


https://www.stoiximan.gr/landing/200286?clkco=47efe305-5e9d-4fde-8882-f03e7bfbb681


ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 45 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 48 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 49 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.