Η μέρα της μαρμότας

Καλησπέρα σε όλους,KingGeorgeεδώ. Αν και απέχω καιρό παρακολουθώ τις στοιχηματικές εξελίξεις στοsiteκαι από ότι βλέπω τα παιδιά πάνε περίφημα, όλοι είναι σε φουλ φόρμα. Παρόλα αυτά, να έχετε στο νου σας ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα στραβώσουν, οπότε αρχίστε να μαζεύετε γιατί εγγυημένα θα έρθουν δύσκολες μέρες και μετά δε θα σας φταίει οanti-bookerκαι οι λοιποί συνεργάτες. Θα μου πεις, εύκολα το λες, δύσκολα το κάνεις και δε θα διαφωνήσω. Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι ο σεβασμός στα εξερχόμενα από τη τσέπη μας γιατί αλλιώς θα επιβεβαιώνουμε συνεχώς αυτούς που λένε ότι τα λεφτά του τζογαδόρου δε του ανήκουν ποτέ.


Καιρό είχα να φανώ, αλλά δε νομίζω ότι άλλαξε και τίποτα. Στην Ελλάδα ώρες ώρες νιώθω ότι ζούμε τη μέρα της μαρμότας. Κάθε χρόνο τα ίδια. Όπως και πέρυσι κάποιοι συμπολίτες πλημμύρισαν, αλλά δόξα το θεό τους χαρτζιλικώσαμε με ένα πεντακοσάρικο και όλα καλά. Ο Αργύρης Ντινόπουλος που τόσο καιρό ασχολιόταν με το λάδωμα της κρατικής μηχανής για τις έκτακτες ανάγκες, άρχισε τη κοινωνική πολιτική και κατέληξε στα 586,94 γιούρο. Αργύρη, σε ευχαριστούμε που άφησες ήσυχη τη μάνα ρέιβερ και τη μάχιμη δημοσιογραφία στα διόδια και καταπιάστηκες με τη πολιτική. Όλα καλά, απλά λίγο προσοχή με το λάδι ρε Αργύρη, γιατί η μηχανή πέταξε τα πιστόνια και θέλει ρεκτιφιέ.


Γελάμε με τον υπουργό Αργύρη Ντινόπουλο, αλλά φοβάμαι ότι υπάρχουν και χειρότερα. Η επανάσταση με στόχο να γυρίσουμε στη παλιά Ελλάδα έχει ξεκινήσει. Νομίζω πρέπει να είναι η πρώτη φορά στη παγκόσμια ιστορία που ένα κόμμα αυτοαποκαλείται ριζοσπαστικό και θέλει να μας πάει προς τα πίσω. Την επανάσταση ξεκίνησε η Δούρου, που ανανέωσε τη συμφωνία με την ιδιωτική εταιρία καθαρισμού αντί να προσλάβει τις καθαρίστριες στη περιφέρεια και που κάνει ότι μπορεί μαζί με τον «κόκκινο» δήμαρχο της Ν. Φιλαδέλφειας για να προστατέψει 50 δέντρα από το άλσος. Καθόλου παράλογα πράγματα αν σκεφτεί κανείς ότι στη πρώτη περίπτωση οι καθαρίστριες ήταν η αιχμή του δόρατος της πολιτικής τους, ενώ στη δεύτερη προσπαθούν να χαλάσουν μια τεράστια επένδυση, νέες θέσεις εργασίας και βελτίωση της ευρύτερης περιοχής, επειδή είναι ο «τίγρης» από πίσω. Υπάρχει σίγουρα πιο «κόκκινη» Ελλάδα, αν τη θέλουμε δε ξέρω.


Μετά από τον έλεγχο της πολιτικής επικαιρότητας, είπα να ρίξω μια ματιά στα αθλητικά. Απογοήτευση σκέτη. Σαν να μην άλλαξε τίποτα. Εξηγούμαι. Ο κοντός, όχι μόνο στο ύψος, πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να παραπλανεί συνεχώς τον κόσμο της ομάδας. Αυτό που με πειράζει είναι ότι τα καταφέρνει. Ρε παιδιά ο άνθρωπος λέει μούφες συνέχεια. Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι κλέψανε τη νίκη από το Παναθηναϊκό; Δυστυχώς η ομάδα δε βλέπεται και εφόσον ο κοντοστούπης δεν έχει λεφτά να φέρει κανένα παίχτη της προκοπής, προτιμάει να αναγκάζει όλους αυτούς τους έγκριτους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ να κάνουν φθηνή προπαγάνδα. Ελπίζω κάποια στιγμή οι φίλαθλοι να ξυπνήσουν και να απαιτήσουν ορισμένα πράγματα. Αν δε γίνεται να έχουν μια καλύτερη ομάδα, τουλάχιστον να μη τους ξεφτιλίζει ο πρόεδρος τους με αυτές τις γελοίες δηλώσεις περί αδικίας και στέρησης της νίκης. Ο Πέτριτς δεν έκανε χέρι, αλλά αν είσαι σοβαρός δε σε νοιάζει γιατί μετά κοντρόλ στη μπάλα κάνει ο Ατζαγκούν όχι ο Σισέ.


Σε ακριβώς αντίθετη πορεία από αυτή του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που φαίνεται ότι βρήκε προπονητή για να τον βγάλει από τη δική του μιζέρια. Από τους πλέον αδικημένους Έλληνες προπονητές κυρίως επειδή είναι θρήσκος και ολίγον γραφικός καμία φορά. Ο Άγγελος έχει φτιάξει ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Ειλικρινά δε ξέρω που θα φτάσει, αλλά σίγουρα θα το παλέψει πολύ, εκτός και αν σε καμία δύσκολη φάση της σεζόν προλάβουν και καταστρέψουν την ομάδα οι συνήθεις ύποπτοι με μυαλό αμοιβάδας ΠΑΟΚτσήδες. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ είχε διαχρονικά πολλούς τέτοιους και αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει πρωτάθλημα στη παράγκα του Βαγγέλα πρέπει να τους απομονώσει. Η ομάδα του Άγγελου είναι καλή και ο ίδιος σκληρό καρύδι, ίσως ο μόνος που μπορεί να γίνει πρωταθλητής με αυτή την ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Μακάρι για το πρωτάθλημα να το πάρει ο ΠΑΟΚ γιατί στον Ολυμπιακό είναι αλήτες και δεν αντέχονται άλλο. Συγγνώμη δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά με πνίγει το δίκιο. Ο Βαγγέλας κάνει αλητείες και πρέπει να αρχίσουνε να τα λένε και οι Ολυμπιακοί γιατί έχει παραγίνει η ιστορία και με αυτόν και με τον Σάββα και τον Μώραλη, και τον «υποστηρίζω μόνο την Τσέλσι» Καραπαπά και όλη την παρέα. Έχουν αρχίσει να γελάνε και τα σκυλιά.


Τώρα πέρα από τον ΠΑΟΚ, υγεία αποπνέει και η ΑΕΚ. Λένε ότι … έρχονται και τους πιστεύω. Δυστυχώς όμως δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν από τη πρώτη χρονιά να πάει για πρωτάθλημα ακόμα και σε αυτή τη σούπερ λίγκα. Θέλει αρκετούς παίκτες για να γίνει ανταγωνιστική αλλά έχω την αίσθηση ότι η φετινή χρονιά μπορεί να λειτουργήσει σαν μια καλή βάση. Ο Πέτρος Μάνταλος θα γίνει μεγάλος παίκτης και αν μείνουν και μερικοί από τους υπόλοιπους θα υπάρχει μια καλή μαγιά για να φτιαχτεί μια ομάδα με ισχυρό ελληνικό στοιχείο το οποίο θα ξέρει σε ποια ομάδα παίζει και θα ματώνει τη φανέλα.


Όσοι έχετε όρεξη για σχολιασμό και κουβέντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα τουsiteστοFacebook, ακόμα και στη περίπτωση που γουστάρετε Αλαφούζο. Εις τοεπανιδείν…

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 39 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 42 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.