ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
27/04/2024 — 05:20 π.μ.

Πλούσιο Αγγλικό πρόγραμμα, με πολλές επιλογές!

Καλησπέρα anti-booker company! Όχι δεν το γύρισα στο Αγγλικό, αλλά ελέω ημέρας και Πρέμιερ Λιγκ, σκέφτηκα να σας βάλω στο κλίμα της παρέας. Προβλέψεις λοιπόν, με μαγιά pamestoixima.gr και πινελιά anti-booker… Φύγαμε!

pamestoixima.gr

Η βασική μας επιλογή είναι το διπλό της Λίβερπουλ με Over 1,5 Goal και αποτελεί την πρώτη μας στάση. Ο άσος οκ παίζει στο Μαντσεστερ Γ. - Μπέρνλι, αλλά εγώ θα πάρω το G/G, που είναι η επόμενη στάση μας. Και κλείνουμε τριάδα με τον 1 & Over 0,5 τέρματα  στο Άστον Βίλα - Τσέλσι. Καλό Βόλι! Θα ποντάρω… 20€! Οι αποδόσεις μας ανά ματς: 1,60 Χ 1,42 Χ 1,97.

Με τον Μόγιες στον αέρα και το βάρος της συντριβής από την Κρίσταλ Πάλας η κλονισμένη Γουέστ Χαμ, δύσκολα μπορεί να κοντράρει την Λίβερπουλ. Το 0-2 βέβαια από την Έβερτον, έκανε την ομάδα του λιμανιού να χάσει στροφές, βρέθηκε στο -3 από την Άρσεναλ της κορυφής. Τα σφυριά… θα πληρώσουν το μάρμαρο λογικά. Σε ματς που βλέπω - χωρίς να το προτείνω ως βασικό - Goal/Goal, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από το 2πλο των reds, πακέτο με το Over 1,5.

pamestoixima.gr

Όταν αγκομαχούν οι «κόκκινοι διάβολοι» στο 4-2 επι της ουραγού Σέφιλντ, φανταστείτε τι θα γίνει με την Μπέρνλι, που δίνει μάχη σωτηρίας. Η φιλοξενούμενη, συνήθως σκοράρει - τελευταία - στο Μάντσεστερ. Η γηπεδούχος δεν πείθει, αν και ανέκαμψε. Οπότε αν και παίζει ο άσος, θα πάω σε G/G, καθώς μπορεί να γίνει επικίνδυνη η Μπέρνλι ή τουλάχιστον να προσπαθήσει.

Η Άστον Βίλα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, πηγαίνει σε μετωπική με την Τσέλσι και σκοράρει κατα ριπάς στο Βίλα Παρκ. Δεν βάζει μυαλό η ομάδα των «μπλε» που δέχτηκε 5 τεμάχια από την Άρσεναλ. Φαβορί οι… Villangers. Ο 1 πληρώνει αρκετά καλά, ειδικά αν το «παντρέψουμε» παράλληλα στο Over 0.5.

pamestoixima.gr

ΥΓ: Δωράκι… Όποιος θέλει βάζει έξτρα ως tip και το 12 στο Γουλβς - Λούτον! Και 1 & Over 1,5 στο Νιούκαστλ - Σέφιλντ.

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
27/04/2024 - 05:20
2 & Over 1.5
Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ
1.6
Goal - Goal
Μάντσεστερ Γιουν. - Μπέρνλι
1.42
1 & Over 0.5
Άστον Βίλα - Τσέλσι
1.97
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!