ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
09/05/2024 — 12:01 π.μ.

Με Ευρωπαϊκό αέρα ποντάρουμε σε Καραϊσκάκης και Μπάι Αρίνα

Kαλησπέρα φίλοι μου anti-booker-άδες. Ώρα Ευρώπης στοιχηματικά, με αρκετές δυνατές επιλογές. Έχουμε πρώτα από όλα τα ζευγάρια των τελικών, με φόντο τα τρόπαια σε όλες τις διοργανώσεις.

Αγώνες - ρεβάνς στα ημιτελικά γίνονται και στα 2 Κύπελλα Ευρώπης. Στο Europa Conference League, που ενδιαφέρει την Ελληνική πλευρά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μεγάλη πρόκληση, μετά την εντυπωσιακή νίκη του με 4-2 στην Αγγλία. Να εκτροχιάσει την Άστον Βίλα από την διοργάνωση και να γράψει ιστορία. Στο άλλο ζευγάρι η Φιορεντίνα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στην Opap Arena λίγες ώρες πριν, ισοφαρίζοντας την Κλαμπ Μπριζ από το σημείο του πέναλντι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

pamestoixima.gr

Αταλάντα-Μαρσέιγ και Λεβερκούζεν-Ρόμα είναι τα 2 ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Europa League, από τα οποία θα πάρουμε 1 επιλογή για την δυάδα μας. Οι Γερμανοί είναι φαβορί μετά το 2-0 στην «αιώνια» πόλη, όμως η Ρόμα θα το παλέψει. Και σε Ολυμπιακό και Ρόμα θα ποντάρουμε στα Goal, με 40€ ποντάρισμα.

O Ολυμπιακός κατεβαίνει για την νίκη. Θα παίξει με Ιμπόρα μπροστά από τα δυο στόπερ για να ενισχύει την αμυντική λειτουργία. Δεν θα ρισκάρει. Έχει ψυχολογικό και αγωνιστικό πλεονέκτημα. Θα έχει σίγουρα και σχετικό άγχος εντός έδρας.

Oι Άγγλοι είναι ποιοτική ομάδα με έκρηξη… Φαντάζει αδύνατον να μην σκοράρουν εκατέρωθεν οι δυο αντίπαλοι, στην προσπάθεια να προκριθούν. 1,50 – βάσει και της εικόνας στην Αγγλία – πληρώνουν τα εκατέρωθεν τέρματα. Χωρίς επικές αναλύσεις. Ωστόσο το 2-3 Goal, φαντάζει καλύτερο νομίζω, σε απόδοση 2.10 από το pamestoixima.gr! Και θα το επιλέξω

pamestoixima.gr

Για το Λεβερκούζεν - Ρόμα, μάλλον είναι η χρονιά των Γερμανών, όμως τους Ρωμαίους δεν τους ξεγράφεις στην Ευρώπη. Περιμένω ανοιχτό ματς με Goal εκατέρωθεν, σημείο που πληρώνει 1.77 στο pamestoixima.gr. H φιλοξενούμενη απέκλεισε πέρυσι την Γερμανική ομάδα με ένα γκολ σε 2 ματς.

Στο Bay Arena το μεγάλο ραντεβού. Εκεί όπου το άντρο της γηπεδούχου δεν πέφτει… 48 παρακαλώ χωρίς ήττα σε επίσημα παιχνίδια. Που όμως φέρνει Χ εντός και δεν τα πάει καλά στα στατιστικά, με 6/8 ήττες. Δεν έχει να χάσει κάτι και όλα μπορούν να συμβούν. Αλλά δύσκολα θα ανοίξει το σκορ.

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
09/05/2024 - 00:01
2-3 Goal
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
2.1
Goal - Goal
Λεβερκούζεν - Ρόμα
1.77
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!