ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
09/05/2024 — 02:30 π.μ.

Περνάνε Αταλάντα και Ολυμπιακός!

Ρεβάνς σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ με προκρίσεις Αταλάντα και Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να έχουν το... αβάτζο των τριών διαφορετικών εκδοχών για να το πετύχουν!!

pamestoixima.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Τόσο η 4άρα, όσο και κυρίως η εμφάνιση του Ολυμπιακού με ποδόσφαιρο υψηλής έντασης, ρίσκου και πίεσης σε όλο το 90λεπτο στην Αγγλία, ήταν κάτι απίστευτο και όμως, αληθινό. Κάπως έτσι έγινε το αφεντικό στο ζευγάρι και δικαίως το φαβορί για μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference. H ομάδα του "σοφού" Μεντιλίμπαρ προκρίνεται και με τα τρία αποτελέσματα, δηλαδή με νίκη/ισοπαλία αλλά και ήττα με ένα γκολ διαφορά. Νομίζω δε πως το 1,30 της ερυθρόλευκης πρόκρισης, στο pamestoixima.gr αποτυπώνει και την πραγματικότητα.

Η Άστον Βίλα αυτή την φορά δεν θα υποτιμήσει την ελληνική ομάδα αλλά σίγουρα έχει σοκαριστεί. Το έδειξε όταν μετά τον Ολυμπιακό έκανε στα καπάκια και δεύτερη σερί ήττα, χωρίς καν να σκοράρει, από την Μπράιτον που βρισκόταν σε κακή κατάσταση. Δεδομένα οι "Βίλανς" δεν έχουν βαριά φανέλα ενώ στο πρώτο ματς δεν είδα και... προσωπικότητες στην ομάδα του Έμερι. Δεν ξέρω, λοιπόν, κατά πόσο θα ανταπεξέλθουν στην πίεση του να πετύχουν 2 και 3 γκολ περισσότερα από τον Ολυμπιακό και κυρίως αν θα αντέξουν την ατμόσφαιρα... κολαστηρίου στο "Καραϊσκάκης". Είναι εμφανές από τις δηλώσεις, πως στην Άστον Βίλα, θεωρούν εφικτή την ανατροπή (βάσει της ποιότητάς της), αλλά η εικόνα τους εσχάτως προβληματίζει... άγρια. Για 5ο σερί ματς δέχτηκε γκολ και δείχνει πως πίσω υπάρχει σοβαρό θέμα. Η επιλογή το να παίζουν τόσο ψηλά οι αμυντικοί της δίνει τη δυνατότητα σε κάθε αντίπαλο να βγάζει αντεπιθέσεις. Όταν μάλιστα λείπει και ο τερματοφύλακάς της Μάρτινεζ, τότε μπορεί να γίνει πάρτι και το απέδειξε ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ!

pamestoixima.gr

Πιο… υποψιασμένη αλλά πλέον και πιο... ευάλωτη πνευματικά περιμένω την Άστον Βίλα. Ο Ολυμπιακός απέναντί της φάνηκε 100% ανταγωνιστικός, έχει πάρει προβάδισμα πολύ μεγάλο ενώ η ιστορικότητα της αποψινής αναμέτρησης περιμένω να... βγάλει φτερά στα πόδια των ερυθρολεύκων. Η ρεβάνς φωνάζει πως θα πάει σε μοτίβο, λογική και σκορ παιχνιδιού ανάλογα με εκείνου στο «Βίλα Παρκ». Το Goal-Goal & Over 2,5 πληρώνει 1,71 στο pamestoixima.gr. Aπό ειδικά να πάρει κάρτα ο Ρέτσος και να δοθεί πέναλτι σε απόδοση 2,70.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΜΑΡΣΕΙΓ: Η ομάδα του σπουδαίου κόουτς Γκασπερίνι φτάνει στον τερματισμό της σεζόν και βρίσκεται εντός όλων των στόχων της, ενώ πάει να τους κατακτήσει και όλους: στην 4άδα της Serie A, στον Τελικό του Κόπα Ιτάλια με αντίπαλο την Γιουβέντους και ένα 90λεπτο-μια νίκη μακριά από τον Τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Άκρως αξιόπιστη κι ανταγωνιστική, έχοντας και το 1-1 του πρώτου αγώνα στο "Βελοντρόμ". Με μόλις μια - κι αυτή ανώδυνη - ήττα στο φετινή ευρωπαϊκό οδοιπορικό της, το εντός 0-1 από την Λίβερπουλ, την οποία όμως, είχε κερδίσει 3-0 στο "Ανφιλντ". Στο 6-3-1 ο απολογισμός της, 3-1-1 στο Μπέργκαμο. 2-3 γκολ (αλλά και G/G) τα 4 από τα 5 τελευταία ματς της Αταλάντα, αλλά & Over 2,5 τα 6 από τα 8 τελευταία εντός έδρας.

pamestoixima.gr

Από την άλλη πλευρά η Μαρσέιγ μετράει 8 σερί ματς χωρίς νίκη απέναντι σε ιταλικές ομάδες (0-3-5) ενώ έχει να επιδείξει μόλις 2 νίκες - η μία ήταν το 2-0 επί της ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ Αρένα - στα 11 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της (με συνολικό ρεκορ 2-2-7 και επιμέρους 0-1-4 στα 5 τελευταία ).Επίσης, G/G ήταν τα 6 από τα 7 τελευταία ματς της Μαρσέιγ ενώ Over 2,5 τα 5 από τα 7. Όπως G/G + Over 2,5 έβγαλε στις 5 από τις 6 τελευταίες εξόδους της ενώ σκόραρε στα 12/13 φετινά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Αταλάντα είναι καλύτερη ομάδα, σε καλύτερο μομέντουμ, με καλύτερο προπονητή και καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή, πιο αξιόπιστη αλλά και κυνική στη διαχείριση του αγώνα. Και δεν έχει υπάρξει εντός έδρας ματς της Αταλάντα στην Ευρώπη που να μην έχει γκολ. Η Μαρσέιγ έχει αδυναμίες εκτός έδρας από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο Γιουρόπα έχει δεχτεί 11 γκολ σε 6 ματς, μακριά από την Μασσαλία. Πάω, λοιπόν, με τον 1 & Οver 1,5 των «μπεργκαμάσκι» σε τιμή 2,07 στο pamestoixima.gr, ενώ βλέπω και το Goal-Goal & Over 2,5 με απόδοση 2,12.

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
09/05/2024 - 02:30
Goal - Goal & Over 2.5
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
1.71
1 & Over 1.5
Αταλάντα - Μαρσέιγ
2.07
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
09/05/2024 - 02:30
Πέναλντι
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
2.7
Goal - Goal & Over 2.5
Αταλάντα - Μαρσέιγ
2.12
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!