ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
05/05/2024 — 11:37 π.μ.

Γερμανοισπανική δυάδα στο 6.55

Μετά την τριάδα που πλήρωσε με την απόδοση του 9.70, πάμε με καλή ψυχολογία για τις σημερινές πασχαλινές προβλέψεις. Η Στουτγκάρδη πάτησε την Μπάγερν στο μεταξύ τους παιχνίδι, η Χιρόνα ακριβώς με το ίδιο σκορ του πρώτου γύρου σκόρπισε την Μπαρτσελόνα με ανατροπή, ενώ η Ατλέτικο πήρε νωρίς προβάδισμα στη Μαγιόρκα και το κράτησε μέχρι τέλους. Αποδόσεις όλες με 2.10 και άνω που πάντα κυνηγάμε και φυσικά για αυτό είναι και μεγαλύτερο το ρίσκο που παίρνει η στήλη.

pamestoixima.gr

Πάμε τώρα στο κουπόνι της Κυριακής. Η Άιντραχτ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν σε ένα ματς που έχει να επιδείξει κάτι μοναδικό στην ιστορία του, αφού η ισοπαλία είναι κάτι πολύ σπάνιο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ σε 77 αγώνες που έχουν δώσει μεταξύ τους δεν έχει υπάρξει ποτέ λευκή ισοπαλία. Την περασμένη εβδομάδα η γηπεδούχος ηττήθηκε πολύ πιο εύκολα από αυτό που δείχνει το τελικό 2-1 από την Μπάγερν. Η Λεβερκούζεν, αφού διαφύλαξε το αήττητο στη Μπουντεσλίγκα, γλιτώνοντας την ήττα με τι 2-2 απέναντι στη Στουτγκάρδη, πήγε στο Ολίμπικο και πήρε σκορ πρόκρισης για τον τελικό του Γιουρόπα με 2-0 επί της Ρόμα. Θα είναι τιμωρημένος ο Τσάμπι Αλόνσο και δεν θα καθίσει στον πάγκο. Η Άιντραχτ αν και έκτη έχει ελπίδες να βγει Τσάμπιονς Λιγκ, αν η Ντόρτμουντ το κατακτήσει και βγει πέμπτη στο πρωτάθλημα. Πάω στο Goal-Goal και Over 2,5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.94.

pamestoixima.gr

Με σύμμαχο και την παράδοση η Βαλένθια θα προσπαθήσει να πάρει το ματς με την Αλαβές προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το παλεψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά στο δεύτερο μέρος λύγισε με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 4-2. Ο Μαμαρντασβίλι λόγω τιμωρίας δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τα δοκάρια των "νυχτερίδων". Απόντες και οι Γκάγια και Ντιακαμπί, όπως και ο επιθετικός Φραν Πέρεθ. Από την άλλη η Αλαβές προέρχεται από δύο σερί νίκες και μπορεί να κάνει ζημιά στη Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν το κίνητρο αλλά δεν μας εμπνέουν εμπιστοσύνη ώστε να πάμε στον άσο δίχως κάλυψη. 1Χ και Οver 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει το πολύ δυνατό 3.45.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
05/05/2024 - 11:37
Goal - Goal & Over 2.5
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
1.94
1Χ & Over 2.5
Βαλένθια - Αλαβές
3.45
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!