ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
27/04/2024 — 05:00 π.μ.

Η αίσθηση 3 άσων κι ενός "Χ"

Προτελευταία αγωνιστική των play out με τρεις ομάδες χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, άλλες τόσες να παλεύουν ουσιαστικά για να αποφύγουν την προτελευταία θέση που στέλνει στην SL2 και τους Ατρόμητο, ΟΦΗ να θέλουν... μαθηματικά ένα βαθμό για την σωτηρία. Πιθανότατα αυτή να κριθεί την τελευταία αγωνιστική σε ισοβαθμία. Για σήμερα πάντως 3 άσοι και 1 ισοπαλία βάσει... αποδόσεων των μπούκηδων βγάζουν μάτι, με τους πιο... υποψιασμένους να αναζητούν που θα γίνει η "ζημιά"!

pamestoixima.gr

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ: Ο ένας έχει σωθεί, ο άλλος θέλει ένα βαθμό για να είναι κι αυτός μαθηματικά σωσμένος. Κατά συνέπεια δεν είναι τυχαίο που η ισοπαλία πληρώνει λιγότερο από τον "άσο" και το "διπλό". Στην regular season o Αστέρας έκανε δυο νίκες επί του ΟΦΗ με μηδέν παθητικό, βάζοντας του 5 γκολ ενώ μετράει και 7 σερί εντός έδρας νίκες στα ζευγαρώματά τους. Μόνο που τώρα το γκρούπ του Ράσταβατς (κόντρα στον ΟΦΗ ο Σέρβος μετράει μόλις 1 ήττα σε 11 παιχνίδια) τα έχει... παρατήσει ενώ αυτό του Δέλλα (μετράει 3 ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις των ομάδων του στην Τρίπολη) παραμένει σαφέστατα πιο στοχο-προσηλωμένο, τρέχοντας κι ένα αήττητο 6 αγωνιστικών (2-4-0). Δυνατό στατιστικό πως τα 10/11 τελευταία παιχνίδια τους ήταν Under και τα 10 No Goal.

Τι παίζουμε; Αν δεν σας ενοχλεί η απόδοση στο 2,50 την ισοπαλία. Διαφορετικά το Goal - Goal που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1,77.

pamestoixima.gr

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ: Μονόπλευρο το κίνητρο και μάλιστα μεγάλο για την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου κόντρα στην αδιάφορη και... μαθηματικά του Πάμπλο Γκαρσία. Κατ' αρχήν, υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά, που δείχνουν ξεκάθαρες τάσεις. Ο Βόλος προέρχεται από 7 σερί εντός έδρας Goal/Goal, τα 6 ήταν και Over 2,5. Το πιο... ωραίο και συνάμα εντυπωσιακό όμως, είναι πως ο Βόλος δέχτηκε γκολ στα 28 από τα 29 τελευταία παιχνίδια του στη SL1 αλλά μόνο στην φετινή νίκη του επί του… Πανσερραϊκού κράτησε το μηδέν παθητικό! Τα 5 από τα 6 ματς του Πανσερραϊκού στα πλέι άουτ είχαν 2-3 γκολ ενώ τα 6 από τα 7 τελευταία ματς του Βόλου είχαν κόκκινη κάρτα (τα 4), πέναλτι (τα 2), αυτογκόλ (άλλα 2)! Η ομάδα του Χρήστου Κόντη στην Κρήτη γνώρισε την πρώτη της ήττα στα play out αλλά εξακολουθεί να κρατάει την τύχη της σωτηρίας στα χέρια της. Με 2/2 κόντρα σε αδιάφορους και όχι... εχθρικούς αντιπάλους, όπως ο Πανσερραϊκός και ο ΠΑΣ, εξασφαλίζει την παραμονή της. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο άσσος... άνοιξε στο 1,65 και πολύ γρήγορα γκρεμίστηκε στο 1,18!! Θα έρθει αλλά θέλει... φαντασία για να συνδυαστεί με αξιοπρεπή απόδοση. Ο Πανσερραϊκός προέρχεται από 3 σερί g/g κι από 8 Οver 0,5 ημίχρονο στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους του.

Τι παίζουμε; Οver 2,5 στο 1,60 (μιας και το 1 & Οver 2.5 αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο), το προκλητικό σε τιμή 2,40 G/G όπως και Οver 1,5 Ημίχρονο σε τιμή 2,35, που βλέπω πιθανό λόγω... Πανσεραικού!!!

pamestoixima.gr

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Καρμπόν διπλά με ανατροπή για τους νεοφώτιστους, σε Τρίπολη και Περιστέρι (οι μόνες νίκες τους στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, είναι που τους κρατάνε στο κόλπο της παραμονής) αφού έμειναν πίσω στο σκορ από το πρώτο 15λεπτο αλλά στην επανάληψη το γύρισαν μέσα σε τέσσερα λεπτά. Με τον Αστέρα σκόραρε στο 66’ και στο 70’ ενώ με τον Ατρόμητο στο 63’ και στο 67’! Τώρα βέβαια η Κηφισιά παίζει στην έδρα της όπου μετράει μόλις 3 νίκες όλη την σεζόν! Αντίπαλός της όμως, ο υποβιβασμένος ΠΑΣ (αποχώρησε και ο κόουτς Γρηγορίου), που προέρχεται από 4 σερί ήττες σερί, από 7 Over 2,5 εκτός έδρας (τα 5 ήταν G/G) κι ενώ η εστία του έχει παραβιαστεί στα 15 από τα 16 εκτός έδρας παιχνίδια του!! Μάλιστα η τελευταία νίκη της Κηφισιάς ως γηπεδούχος ήταν κατά του ΠΑΣ (16/12/23). Εδώ που έφτασαν τα πράγματα για την Κηφισιά υπάρχει μόνο το 2 στα 2 (τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός τον Πανσερραϊκό), ποντάροντας παράλληλα σε βαθμολογική απώλεια Βόλου ή Παναιτωλικού για να παραμείνει αυτή στην κατηγορία.

Τι παίζουμε; Ο άσος έχει πέσει στο 1,40, μπορεί να πάει και πιο κάτω μέχρι την έναρξη. Θα τον συνδυάσω με Οver 2,5 που πληρώνει 2,07. Βάσει στατιστικής ποντάρεται και το 2ο Ημίχρονο να έχει τα περισσότερα γκολ, bet που πληρώνει 2,08 στο pamestoixima.gr!

pamestoixima.gr

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η καλή ομάδα του καλού κόουτς Πετράκη δεν είχε νίκη εκτός έδρας στην regular season και έκανε δυο μαζεμένα διπλά στα play out, χωρίς να δεχτεί καν γκολ (0-1 με Κηφισιά, 0-2 στην Τρίπολη)! Ο επίσης καλός κόουτς Ίλιτς, που μετράει αντίστροφα για να αποχωρήσει από το Περιστέρι ήταν έξαλλος και... ξενερωμένος με κάποιους παίκτες του για το πως δέχθηκε δυο γκολ σε 4 λεπτά και έχασαν από την Κηφισιά. Δεν μπορούσε να το πιστέψει στο τέλος... Μαθηματικά ο Ατρόμητος θέλει ένα βαθμό για να σωθεί, αλλά μπορεί να τον βρει, εφόσον του χρειαστεί, την τελευταία αγωνιστική με τον χωρίς κίνητρο Αστέρα.

Τι παίζουμε; Δαγκωτό άσο στο 1,72 και για μεγαλύτερο απόδοση 1 & Ο 1,5 2,08!

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
27/04/2024 - 05:00
Goal - Goal
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ
1.77
Over 2.5
Βόλος - Πανσερραϊκός
1.6
1 & Over 2.5
Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα
2.07
Παναιτωλικός
Παναιτωλικός - Ατρόμητος
1.72
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
27/04/2024 - 05:00
Ισοπαλία
Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ
2.5
Goal - Goal
Βόλος - Πανσερραϊκός
2.4
Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο
Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα
2.08
1 & Over 1.5
Παναιτωλικός - Ατρόμητος
2.08
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!