ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
21/04/2024 — 05:30 π.μ.

Αγγλία ξανά με αλατοπίπερο Ελλάδα το «μενού» που πληρώνει

Καλησπέρα ομαδάρα. Χτες παίξαμε… μπάλα Αγγλία, όπου και σκοράραμε! Σήμερα βάζουμε την πινελιά μας, μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα, όπου διεξάγονται κρίσιμα ματς στα playoffs.

pamestoixima.gr

Ένας ακόμα «τελικός» για τους “πράσινους" απέναντι στην Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου, για τον δεύτερο γύρο των playoffs της Super League. Ο Παναθηναϊκός έχει ως μόνο στόχο την νίκη, που θα τον διατηρήσει σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση και την ΑΕΚ.

Την περασμένη εβδομάδα το “τριφύλλι” νίκησε με ανατροπή την ομάδα της Φθιώτιδας στην Λεωφόρο. Αφού έκανε μόνο του τα εύκολα δύσκολα… Ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε τους “στρατιώτες” του για την Κυριακή. Χωρίς Ούκο, Γερεμέγεφ, Σένκεφλεντ, Παλάσιος, Ζέκα και Τζούρισιτς πήγε στη Λαμία η αποστολή του «τριφυλλιού».

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ντραφκόφσκι, στην άμυνα Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ακαιντίν και Γεντβάι. Ενώ στο χώρο του κέντρου θα παίξουν οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας. Αν είναι σοβαροί οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν.

Σε 15 αγώνες Superleague (13 κανονικής διάρκειας και 2 Playoff) μπόρεσε και κράτησε το 0 πίσω μόλις σε 3... ματς η Λαμία, στα άλλα 12 δέχτηκε γκολ! Την ώρα που επιθετικά ο Παναθηναϊκός, πετάει φωτιές επιθετικά…

pamestoixima.gr

Το στοίχημα θα κριθεί στην πράσινη άμυνα, αν θα δώσει δικαιώματα! Θα πάμε σε 2 & Under 4,5 Goal! Εγώ βλέπω σούπερ κλειστό ματς. Απόδοση δώρο στο 1,54 στο pamestoixima.gr! Αυτό παίρνουμε αν και το 1,94 επίσης με Under 3,5 το βλέπω, για όποιον θέλει εναλλακτικά…

Άρης - ΑΕΚ, με συνοπτικές διαδικασίες 2! Ο Άρης έδειξε στην ΟΠΑΠ Αρένα πως το πάει στο ρελαντί! Η ΑΕΚ παίζει την Τετάρτη με Παναθηναϊκό. Ο γηπεδούχος, δεν έχει κίνητρο. Εύκολα ή δύσκολα η «Ένωση» θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη με 2 & Under 4,5 στις 1,57 μονάδας από pamestoixima.gr, και μας κάνει.

Πάμε να κλειδώσουμε τριάδα με Αγγλία και την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Κόνφερενς! Άστον Βίλα vs  Μπόρνμουθ. Φορμαρισμένοι και σταθερά 4οι στην Αγγλία οι γηπεδούχοι. Σε καλή κατάσταση οι αδιάφοροι φιλοξενούμενοι. 2-2 είχε έρθει το πρώτο ματς των δυο αντιπάλων.

pamestoixima.gr

Το παιχνίδι φαντάζει 1 & Over σε κάθε περίπτωση. Απλά η κούραση από την Ευρώπη, ίσως φέρει ανατροπές στους «χωριάτες», που σκοράρουν κατα ριπάς. Πιο safe μοιάζει το Goal - Goal, oπότε το επιλέγω… στο 1.44 απόδοση!

Γιατί λέω και Over? Αήττητη η Άστον Βίλα στα τελευταία δύο παιχνίδια με την Μπόρνμουθ. Σε 6 μονομαχίες των δυο ομάδων, οι 5 ήρθαν Over. Oι «Βίλατζερς» σε 3 σερί ματς φέρνουν 2-3 γκολ. Η δε Μπόρνμουθ έχει 5/6 G/G+Over 2,5! Η λογική φέρνει την παραπάνω επιλογή μας.

Παίζω μετά και την χτεσινή δυάδα που πιάσαμε, στο ίδιο μοτίβο. Τα 35€ σε τρία ματς, για 121€ κέρδος

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
21/04/2024 - 05:30
2 & Under 4,5
Λαμία - Παναθηναϊκός
1.54
2 & Under 4.5
Άρης - ΑΕΚ
1.57
Goal - Goal
Άστον Βίλα - Μπόρνμουθ
1.44
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!