ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
21/04/2024 — 05:00 π.μ.

Play offs και Ligue 1 μας οδηγούν στο σερί ταμείο!

H χθεσινή μας στήλη πήγε εξαιρετικά, με την απόδοση που άγγιξε το 10.00 (9.79) να επιβεβαιώνεται και πάμε με εξαιρετική ψυχολογία σε μια Κυριακή όπου η 6η στροφή του πρωταθλήματος της Super League μπορεί να κρίνει πολλά, όμως υπάρχουν και αρκετές ιδιαιτερότητες. Το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, έρχεται μετά από μια μεγάλη πρόκριση των «ερυθρολεύκων» μετά από μια επίπονη διαδικασία 120 λεπτών και εκτελέσεων πέναλτι, ενώ οι Θεσσαλονικείς έρχονται από μια απογοητευτική, για τις προσδοκίες που υπήρχαν, εμφάνιση.

pamestoixima.gr

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ λοιπόν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μεντιλίμπαρ που θα πρέπει να κάνει μια ειδική διαχείριση το επόμενο διάστημα, αφήνει εκτός αποστολής τον Κάρμο και κατά την άποψή μου, σωστά πράττει, γιατί ξέρει πως πρέπει να δώσει ανάσες στον καλύτερο του αμυντικό. Αφήνει εκτός του Φορτούνη, αλλά και τον Ροντινέι, γνωρίζοντας πως και η προσεχής εβδομάδα, έχει διπλή αγωνιστική, με ένα σημαντικό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Τετάρτη. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, θα κατέβει δίχως τον Κωνσταντέλια που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά είναι δεδομένο πως ο Λουτσέσκου θα πάει με ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο Φάληρο και λογικά θα υπάρχει από μια αλλαγή σε κάθε γραμμή της ομάδας. Αυτό σημαίνει και τρεις και τέσσερις διαφορετικές επιλογές. Για μένα ο ενθουσιασμός αποτελεί ένα σημαντικό σημείο, το μομέντουμ, όπως και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια με την Μπριζ φάνηκε να μην έχει έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι. Για μένα στο παιχνίδι αυτό, ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, με το σημείο αυτό στο pamestoixima.gr να πληρώνει 2.12.

pamestoixima.gr

H Mπρεστ υποδέχεται την Μονακό σε ένα μεγάλο παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Ligue1. H γηπεδούχος προέρχεται από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τη Λιόν στο οποίο ηττήθηκε με 4-3, ενώ η Μονακό που βρίσκεται έναν πόντο πιο πίσω με αγώνα λιγότερο, νίκησε 1-0 τη Ρεν, δίνοντας συνέχεια στο πολύ καλό σερί που έχει τον τελευταίο καιρό, με ένα αήττητο έξι αγώνων, στο οποίο μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Για τους γηπεδούχους θ’ απουσιάσει ο Λεε Μελού, εκτός για την φιλοξενούμενη οι Γκολόβιν, Μαριπάν και Ενρίκε, ενώ τιμωρημένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο Κέρερ. Η πρόταση μου γι’ αυτό το παιχνίδι είναι το Goal - Goal & Over 2.5 που στην συγκεκριμένη αναμέτρηση πληρώνει 1.97 στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

H AEK θεωρώ πως θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτική, όπως άλλωστε έκανε και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, από την τελευταία φορά που επισκέφθηκε το «Κλεάνθης Βικελίδης» για να πάρει μία νίκη που μπορεί να την φέρει σε πλεονέκτημα στο κυνήγι του πρωταθλήματος, αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα στο Φάληρο. Ο Κάλενς θα πάρει τη θέση του Μουκουντί στην βασική ενδεκάδα, δεδομένη η απουσία των Γκαρσία και Στάνκοβιτς. Από την πλευρά του Άρη Βέλεθ, Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ θα είναι εκτός, αλλά επιστρέφουν ο Φαμπιάνο και ο Οντουμπάτζο. Διπλό με Οver 2,5 η επιλογή μου γι’ αυτή την αναμέτρηση που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.10.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:00

Πάμε να δώσουμε και τις προτάσεις μας για τα ειδικά στοιχήματα της ημέρας επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στις πολύ δυνατές αναμετρήσεις της βραδιάς.

Θα επικεντρωθούμε στο να βγαλουμε ορισμένα καλα ειδικα στοιχήματα για το Ελ κλάσικο στη Λα Λίγκα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Με τελείως διαφορετική ψυχολογία πάνε σε αυτό το ντέρμπι οι μεγάλοι αντίπαλοι, αφού η Ρεάλ προκρίθηκε στα πέναλτι κόντρα στη Σίτι, ενώ η Μπαρτσελόνα έμεινε έξω από την ΠΣΖ, ύστερα από τη συντριβή η οποία ήρθε μετά την αποβολή του Αραούχο.

pamestoixima.gr

Μάλιστα ο Τσάβι έχει ή είχε να διαχειριστεί, τουλάχιστον όπως λένε τα ρεπορτάζ, ένα επεισόδιο που είχαν ο Αραούχο με τον Γκιντογκάν. Χωρίς προβλήματα οι Καταλανοί πέραν των γνωστών, ο Αντσελότι δεν θα έχει διαθέσιμο τον Νάτσο, αλλά επιστρέφει ο Τσουαμενί. Οι Μαδριλένοι έχουν παίξει μια μέρα αργότερα, έχουν καταναλωσει περισσότερη ενέργεια, αλλά έχουν την ψυχολογία και το αβαντάζ των οκτώ πόντων. Ένα καλό bet builder ready του pamestoixima.gr είναι να σκοράρουν και οι δύο, Οver 3.5 γκολ και Over 9.5 κόρνερ που πληρώνει 4.15. Να σκοράρουν τόσο ο Μπέλινγκχαμ, όσο και ο Λεβαντόφσκι με την τιμή στο 5.5 στο pamestoixima.gr.

Στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ οι πιθανότητες να ξεκινήσει ο Γιόβετιτς είναι πάρα πολλές με δεδομένη την επιβάρυνση που έχει ο Ελ Κααμπί. Η δική μου πρόταση για ένα bet builder δικής μας δημιουργίας στο pamestoixima.gr είναι να σκοράρει ο Γιόβετιτς, να νικήσει ο Ολυμπιακός και να έχουμε Οver 8.5 κόρνερ με την απόδοση να είναι στην τιμή του 7.50.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
21/04/2024 - 05:00
Ολυμπιακός
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
2.12
Goal - Goal & Over 2.5
Μπρεστ - Μονακό
1.97
2 & Over 2.5
Άρης - ΑΕΚ
2.1
miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
21/04/2024 - 05:00
Bet Builder Ready: Να Σκοράρουν και οι 2 ομάδες, Over 3.5 γκολ & Over 9.5 κόρνερ
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
4.15
Bet Builder Ready: Μπέλινγκχαμ Τζουντ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή & Λεβαντόφσκι Ρόμπερτ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
5.5
Νίκη Ολυμπιακού, Να σκοράρει ο Γιόβετιτς & Over 8.5 κόρνερ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
7.5
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!