ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
20/04/2024 — 11:08 π.μ.

Παιχνίδι με τα γκολ σε Γερμανία, Ισπανία και Ελλάδα!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αυτό το ΣΚ μετα την ευρωεβδομάδα που προηγήθηκε και θα βρει την χώρα μας να έχει εκπροσώπηση στα ημιτελικά του Conference League, με τον Ολυμπιακό που είδε και την ομάδα κάτω των 19 να προκρίνεται στον τελικό του Τααμπιονς Λιγκ των Νέων. Πολλά θα έχουμε να γράψουμε και να αναλύσουμε για τα ελληνικά παιχνίδια των πλέι οφ αύριο, αλλά μπαίνουμε στο ψητό με τις επιλογές μας από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

pamestoixima.gr

Μια σκληρή μάχη αναμένεται στο Μεστάγια ανάμεσα στην Βαλένθια και την Μπέτις. Μετά από ένα κλειστό ματς που κρίθηκε από ένα γκολ του Αντρέ Αλμέιδα στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς ο Μπούντιμιρ εκτέλεσε στο κέντρο της εστίας πέναλτι, με αποτέλεσμα να αποτύχει την ισοφάριση για την Οσασούνα. Από την άλλη η Μπέτις που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τις νυχτερίδες, νίκησε δύσκολα στην έδρα της την Θέλτα με 2-1. Ιδιαίτερες απώλειες για την γηπεδούχο δεν υπάρχουν, για την ομάδα της Σεβίλλης εκτός ο Μπεγερίν και ο Σωκράτης. Θα πάω στο Goal - Goal σε αυτό το ματς που πληρώνει 2.02 στο pamestoixima.gr.

H Μπάγερν προέρχεται από την μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ όπου επιβλήθηκε 1-0 σε ένα πολύ κλειστό ματς. Έχασε και τον Σανέ που έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των απουσιών που έχουν οι Βαυαροί, που στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ουνιόν από την άλλη δεν απέφυγε και πάλι την ήττα με 2-0 από την Άουγκσμπουργκ. Έχει αρκετές επιστροφές σε αυτή την αναμέτρηση και θα πάμε στο Goal - Goal & Over 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.02.

pamestoixima.gr

Μονόπλευρο το κίνητρο στην αναμέτρηση του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Αρκαδία στην αναμέτρηση της ομάδας του Αστέρα με τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες θέλουν τρίποντο που να τους δώσει μια ακόμα ώθηση για την σωτηρία μετά το κομβικής σημασίας διπλό που πέτυχαν την περασμένη εβδομάδα στην Καισαριανή με αντίπαλο την Κηφισιά που πλέον βρέθηκε δύο ποντους πίσω από τον Παναιτωλικό στη μάχη για τη σωτηρία στα πλέι άουτ. Σε αυτό το ματς θα πάμε με το κίνητρο, ένα γκολ των φιλοξενουμένων και Οver 3.5 κόρνερ φιλοξενούμενου το βρίσκουμε στο bet builder ready του pameetoixima.gr στη διόλου ευκαταφρόνητη απόδοση του 2.40.

Αυτά για σήμερα Σάββατο και θα επιστρέψουμε την Κυριακή με πολλά προγνωστικά και για ειδικά στοιχήματα για την σούπερ καθοριστική αγωνιστική στα πλέι-οφ.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
20/04/2024 - 11:08
Goal - Goal
Βαλένθια - Μπέτις
2.02
Goal - Goal & Over 2.5
Ουνιόν Βερολίνου - Μπάγερν Μονάχου
2.02
Bet Builder Ready: Over 0.5 Παναιτωλικός γκολ & Over 3.5 Παναιτωλικός κόρνερ
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
2.4
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!