ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
14/04/2024 — 11:43 π.μ.

Ελλάδα, Αγγλία, ταμειακή…συμμαχία

Καλησπέρα φιλαράκια του anti-booker. Μία από… Αγγλία, με λίγο Ελλάδα, περιλαμβάνει η σημερινή μας στοιχηματική επιλογή. Γιατί χτες η Πρέμιερ μας δικαίωσε και σήμερα, οι δυο αναμετρήσεις της Superleague έχουν ξεκάθαρα φαβορί, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση, στις σημερινές επίλογες μας.

pamestoixima.gr

Το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό περνάει (και) από το 2Χ2 απέναντι στην Λαμία. Πριν το μπαράζ τελικών με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Μόνο που αυτή τη φορά οι «πράσινοι» είναι υποψιασμένοι για το δύσβατο μονοπάτι… που τους περιμένει σε Αθήνα και Φθιώτιδα. Το Ημίχρονο - Τελικό 1-1, στο 1,48 είναι η πρώτη μας επιλογή από το pamestoixima.gr.

Η Λαμία έχει ήδη στα playoffs 3 γκολ (σκοράρει 0,75 γκολ/αγώνα) κι έχει δεχτεί 15 (3,75 γκολ/αγώνα) σε τέσσερα μόλις ματς! O Παναθηναϊκός θέλει να ξεχάσει τη περσινή γκέλα με τον Βόλο και την φετινή με την Λαμία στη Λεωφόρο. Αναζητεί επαγγελματική νίκη, χωρίς να δώσει δικαιώματα.

pamestoixima.gr

Τα παιχνίδια Παναθηναϊκού - Λαμίας , είχαν φέτος γκολ και από τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα πρέπει να κλείσει πρώτα καλά την άμυνα του και να κάνει αυτό που ξέρει καλά τελευταία… να βρει πολλά γκολ! Έχει ήδη 9!

Το ΑΕΚ - Άρης είναι η δεύτερη επιλογή μας. Η Ένωση… καίγεται, είναι Grande φαβορί και δεν την παίρνει να σκοντάψει. Ο Άρης παίζει για να είναι σε φόρμα, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει μεγάλο κίνητρο στην ΟΠΑΠ Αρένα. 1 & Over 1,5 στο 1,35 είναι η επιλογή μας, για να κλειδώσουμε το ντουέτακι μας.

pamestoixima.gr

Τριάδα δυνατή! Κλείνουμε με το Γουέστ Χαμ - Φούλαμ και το 1Χ διπλή ευκαιρία! Υπέρ της Φούλαμ, το πρώτο ραντεβού, είχε κερδίσει 5-0, στην έδρα της. Η Φούλαμ έβαλε τέλος σε ένα σερί 6 αγώνων δίχως ήττα της Γουέστ Χαμ στα μεταξύ τους ματς. Όμως γιατί δίνω 1Χ παρά την πεντάρα στον πρώτο γύρο;

Γιατί δεν έχει χάσει η Γουέστ Χαμ απέναντι στη Φούλαμ για 12 εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Τελευταίο… διπλό των «κότατζερς» ήταν το 2001… μετά τη σεζόν 1965-66. Η Φούλαμ δεν παίρνει ματς μακρυά από την έδρα της. Δεδομένη θεωρώ την επιλογή G/G και σίγουρο το Over 1.5… Ωστόσο θα πάρω το στο 1.45 από το pamestoixima.gr.

Ταπεινά και σήμερα … Με 30€ θα πάμε για 86!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
14/04/2024 - 11:43
1/1
Παναθηναϊκός - Λαμία
1.48
1 & Over 1.5
ΑΕΚ - Άρης
1.35
Γουέστ Χαμ - Φούλαμ
1.45
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!