ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
13/04/2024 — 11:07 π.μ.

Αγγλική…τρίλιζα για ταμείο

Καλησπέρα καλά μου φιλαράκια. Εβδομάδα συγκινήσεων ήταν αυτή που πέρασε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αλλά πάμε για άλλα το ΣΚ. Φτιάξτε το τσάι σας, αράξτε και ελάτε στο πιλοτήριο του anti-booker, για να πετάξουμε για Αγγλία. Θα ποντάρουμε 30€ σε μια καλή θεωρώ τριάδα. 80€ το κέρδος μας!

pamestoixima.gr

Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς: Η Φόρεστ καίγεται… στη βαθμολογία και θέλει το τρίποντο. «Καυτή» είναι η έδρα της, το Σίτι Γκράουντ. Θα είναι ζόρικη η αποστολή των… Λύκων. Για μια Γουλβς που δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της.

Στα 5/7 τελευταία ματς - μεταξύ τους- είχαμε 2-3 Goal. Και επίσης, 2/3 ήττες στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια των φιλοξενούμενων, που προέρχονται από διπλό με ανατροπή! Θα ποντάρω προρωπικά στο με 1,31 απόδοση, αφού η Γουλβς δεν τα πηγαίνει πολύ καλα μεν, αλλά έχει την παράδοση δε. Βλέπω και 1 αλλά δεν θα ρισκάρω.

Τα τελευταία 3 μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 1-1. Όπως επίσης και στον πρώτο γύρο. Σε γενικές γραμμές η Γουλβς από την Νότιγχαμ δεν χάνει. Ωστόσο σήμερα θα έχει αρκετές δυσκολίες.

pamestoixima.gr

Δεύτερο ματς στη τριάδα μας , για να προχωράμε… Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γ. Είχαμε 0-3 στο πρώτο ραντεβού, στον πρώτο γύρο! Με τους «κόκκινους» διαβόλους σήμερα, να προέρχονται από το πρόσφατο 2-2 με την Λίβερπουλ. Θα πάμε ως επιλογή στο Χ2 του 1,55 από το pamestoixima.gr! Άξιο αναφοράς και επισήμανση στο στοίχημα μας, είναι το γεγονός ότι ποτέ στο παρελθόν δεν νίκησε και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος την ίδια σεζόν η Μπόρνμουθ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Oύτε σε αυτό το μομέντουμ το βλέπω να γίνεται.

Τρίτη και όχι καταϊδρωμένη επιλογή είναι το… Μπέρνλι - Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για νίκες , η Μπράιτον έχει τα γκολ σε γενικές γραμμές αλλά είναι ασταθής. Χωρίς τον προπονητή ελέω τιμωρίας, τον Κομπανί, καθώς ο Βέλγος κουβαλάει ποινή, θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι. Που έχουν μόλις 1/7 νίκες - τελευταία - με την Μπράιτον.

pamestoixima.gr

Στα 7/8 ΝG τα τελευταία παιχνίδια των φιλοξενούμενων, που εκτός έδρας ειδικότερα.. χάνουν την μπάλα, με 6/8 ήττες στα πιο πρόσφατα ματς, τα πιο κοντινά χρονικά παιχνίδια τους. Διπλή ευκαιρία Χ2 με 1.30 για εμένα εδώ!

ΥΓ : Έτσι ένα tip, βλέπω G/G το Νιούκαστλ - Τότεναμ!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
13/04/2024 - 11:07
Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς
1.31
Χ2
Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουν.
1.55
Χ2
Μπέρνλι - Μπράιτον
1.3
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!