ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
10/04/2024 — 12:01 π.μ.

Χωρίς παράδοση αλλά με ψυχή η Ατλέτικο, βαρόμετρο ο Εμπαπέ στο Παρί - Μπάρτσα

Οι πρώτοι προημιτελικοί των Κυπέλλων Ευρώπης είναι γεγονός στο Champions League και ομορφαίνουν μια άκρως ποδοσφαιρική εβδομάδα, υπό την στοιχηματική αιγίδα του anti-booker.com. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σήμερα διεξάγονται τα ματς Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ και Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα. Για να κυλήσει η στρογγυλή θεά και την Πέμπτη, όταν θα μπουν στο κόλπο και οι Ελληνικές ομάδες!

pamestoixima.gr

Το pamestoixima.gr προσφέρει καλές αποδόσεις και θα πατήσουμε πάνω σε αυτές για να παίξουμε μπάλα… Με κόντρα την παράδοση οι «Ροχιμπλάνκος» θα αγωνιστούν με Γερμανική ομάδα. Είναι η 19η φορά που αντιμετωπίζουν Γερμανική ομάδα στο Champions League. Μετρώντας 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Στο πιο πρόσφατο (περσινό) ραντεβού τους έπαιξαν με τη Λεβερκούζεν στη φάση των ομίλων. Οι «ασπιρίνες» επικράτησαν με 2-0 στη «Bay Arena», ενώ στη ρεβάνς οι δύο ομάδες έμειναν σε ισοπαλία με 2-2.

Στα μάτια μου το ματς… γυροφέρνει πολύ για Χ ή οριακό άσο. Μου αρέσει περισσότερο η γηπεδούχος από τους Γερμανούς. Θα απουσιάσει όμως για τους «ροχιμπλάνκος» ο Μέμφις Ντεπάι, σε μια κομβική απουσία στη φάση των προημιτελικών, που μπορεί να στοιχίσει.

pamestoixima.gr

Από την άλλη υπάρχει το κατάμεστο «Μετροπολιτάνο» να φέρει ισορροπία. Ενώ δεν ξεχνάω πως έκανε κατάθεση ψυχής με την Ίντερ η Ατλέτικο. Επίσης, η Ισπανική ομάδα έχει 6/11 προκρίσεις στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Βλέπω Under 2,5 Goal ως μέση λύση επιλογής. Στο 1,90 η απόδοση από το pamestoixima.gr. Και με πείθουν ακόμη περισσότερο τα 3 Under 2,5 απέναντι στην Ντόρτμουντ εντός έδρας. Οι Γερμανοί στα τελευταία 14 ματς εκτός έδρας, κράτησαν το μηδέν μόνο 1 φορά!

Η δυάδα μου όπως αρμόζει, κλείνει με το Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα. Ματσάρα φίλε από τις λίγες. Και μια τέτοια παιχνιδάρα, δεν θα μπορούσε παρά να έχει μέσα το Goal/Goal. ΟΚ, λες να πάω στο Under 3,5, αλλά δίνει 1,45 και με αυτούς πάντως δεν αξίζει. Δεν θα έχεις ποτέ το κεφάλι σου ήσυχο;

pamestoixima.gr

Διαιτητής ο Άγγλος Τέϊλορ, άρα και δύναμη και μπάλα θα έχει το μενού. Στην Ligue 1 η Παρί κάνει πάρτι αλλά ο διακαής πόθος είναι η λαμπερή κούπα, η αστεράτη. 2 προκρίσεις και 3 αποκλεισμούς έχουν με τους Μπλαουγκράνα οι Παριζιάνοι. Που έφεραν στα 2-3 τέρματα τα 4 παιχνίδια μέσα στο σπίτι τους ενώ σκοράρουν κατά ριπάς.

Οι «καταλανοί» αντίστροφα, παρά την επιθετική στόφα τους, έχουν στο τσεπάκι το Under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια. Αλλά δεν δέχονται Goal εύκολα, να το σημειώσουμε κι αυτό. Ενώ με τρώει… και για Goal o Εμπαπέ! Κατέληξα όμως, θα ψωνίσω το 2-3 Goal. Πληρώνει 2 μονάδες στο pamestoixima.gr. Και σας παροτρύνω να ποντάρουμε παρέα ένα 20ρικο για 73€. Καλό… βόλι!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
10/04/2024 - 00:01
Under 2.5
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ
1.9
2-3 Goal
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα
2
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!