ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
07/04/2024 — 12:03 π.μ.

Για Θεσσαλονίκη Αγγλία, όλοι δρόμοι δείχνουν ταμεία...

Mε anti-booker στυλ θα αγωνιστεί σήμερα η ομάδα, για να σκοράρει στοιχηματικά. Για χτες, μας βγήκε το διπλό της Άρσεναλ με την Μπραϊτον, αλλά… μας δάγκωσαν Βίλα οι "Λύκοι". Οι πρώτοι από 2-0, κατάφεραν να βρεθούν πίσω 2-3 μέσα σε 10 λεπτά, απλά για να ισοφαρίσουν στο τέλος. Στο ίδιο μήκος κύμματος, από 1-0 κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ήρθαν τα πάνω κάτω και έχασαν εντός τελικά με 1-2!!! Χαλώντας μας την τριάδα. Σήμερα πάλι στα γνωστά λημέρια θα κινηθούμε. Με Αγγλία αλλά και την δοκιμασία του Παναθηναϊκού στο Βικελίδης.

pamestoixima.gr

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το σύνολο του Άκη Μάντζιου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs. Οι "πράσινοι" έκαναν την πρωινή τους προπόνηση το Σάββατο με τον Φατίχ Τερίμ στο τέλος να ανακοινώνει την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Κώτσιρας εξαιτίας αμυγδαλίτιδας και ο Γερεμέγεφ για αγωνιστικούς λόγους. Όπως και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, εκτός είναι επίσης οι Ούγκο, Σένκεφελεντ και Αϊτόρ.

Πρόβα τελικού Κυπέλλου, με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει στον Φραν Βέλεθ ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Αν θέλει πάντως, να μείνει σε τροχιά τίτλου ο Παναθηναϊκός οφείλει να φύγει με το διπλό - με κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ – από την Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερα δε, από την ώρα που αγωνίζονται ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και οι "δικέφαλοι" θα έχουν έτσι ή αλλιώς βαθμολογικές απώλειες μεταξύ τους.

pamestoixima.gr

Ο Άρης σκοράρει με μέσο όρο 1,33 γκολ στα playoffs. Ο Παναθηναϊκός με 2,33. Οι δυο τους, έχουν συγκεντρώσει από 6 βαθμούς. Κλειστό ματς περιμένω εδώ. Αισθάνομαι να με καλύπτουν τα 2-3 Goal σε απόδοση 1.92 από το pamestoixima.gr, παρά το ρίσκο του σημείου.

Επόμενη επιλογή μου είναι το Τότεναμ - Νότιγχαμ Φόρεστ, παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Όπως και το Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ – Τσέλσι. Για το πρώτο ραντεβού μας, οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το 3-1 νίκη επί της Φούλαμ, την ώρα που οι "Σπερς" πέταξαν άλλους δύο πόντους στον αγώνα τους για την τέταρτη θέση, με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ. Η οποία πέρασε από την έδρα των Λύκων το Σάββατο. Νομίζω θα βγάλουν αντίδραση τα σπιρούνια για να ρεφάρουν για τις γκέλες τους. Οπότε, θα ποντάρω, με τα όποια ρίσκα στον 1, εύκολα ή δύσκολα, σε απόδοση 1,40 από το pamestoixima.gr!

pamestoixima.gr

Τόσο περίπου, στο Over 2,5 τέρματα (1,40) αποδίδει το Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ - Τσέλσι. Είχε καταλήξει στο 0-2 στον πρώτο γύρο. Παρατηρούμε στατιστικά ότι 4 σερί νίκες και 7/9 επικρατήσεις, στα πρόσφατα ματς έχει η Τσέλσι κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με παθητικό 45 τερμάτων σε 15 παιχνίδια στο σπίτι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και σερί αγώνων με Over 3,5 Goal, δεν πηγαίνει πουθενά.

Θα πάρουμε το 1,92 του Παναθηναϊκού, το 1,40 της Τότεναμ και το 1,40 του Σέφιλντ – Τσέλσι. Επιπρόσθετα… Θα ποντάρουμε 20 Ευρώ για να πάρουμε 60! Πάμε χαλαρά, αφού δεν μας χαμογέλασε χτες η τύχη!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
07/04/2024 - 00:03
2-3 Goal
Άρης - Παναθηναϊκός
1.92
Τότεναμ
Τότεναμ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1.4
Over 2.5
Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ - Τσέλσι
1.4
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!