ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
06/04/2024 — 03:30 π.μ.

Αγγλική τριάδα στα σημεία!

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του anti-booker. Αγαπημένη ημέρα στις επιλογές μας το Σάββατο, με Αγγλική διάσταση στο στοίχημα. Οπότε pamestoixima.gr με στυλ και μια καλή τριάδα, ως πρόταση.

pamestoixima.gr

Πρώτη μας επιλογή είναι ο άσσος του 1,72 στο Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ. Ποντάρουμε σε μια καλή ομάδα και το κίνητρο. Η παραμονή στην πρώτη τετράδα είναι το ζητούμενο για το σύνολο του Έμερι. Πολύ αξιόλογη η ομάδα του, με επιθετικές αρετές. Έχει ξεχάσει να χάνει σπίτι της από την Μπρέντφορντ, ας σημειωθεί!

Με αμυντικά προβλήματα η φιλοξενούμενη, δίνει μάχη να πετάξει μακρυά από την επικίνδυνη ζώνη. 16/20 Over 2,5, φέρνει στα τελευταία ματς. Όμως έχει κι ένα 10/13 Over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια η γηπεδούχος!

pamestoixima.gr

Σταθμός β': Μπραϊτον - Άρσεναλ. Τα… κανόνια οφείλουν να ακουστούν για το πρωτάθλημα, αφού διαθέτουν την καλύτερα άμυνα εκτός έδρας. Η φιλοξενούμενη δεν δέχεται καθόλου εύκολα γκολ εκτός έδρας, απόδειξη τα 361 λεπτά που οι αντίπαλοι δεν μπορούν να… ματώσουν τα δίχτυα της Άρσεναλ.

Ζόρικη και πεισματάρα εντός η Μπραϊτον. Αήττητη σε 14 σερί εντός έδρας ματς και τελευταία φέρνει πολύ N/Goal με 6/7 παιχνίδια, σύμφωνα με τα στατιστικά της. Από την άλλη, υπάρχουν παράλληλοι βίοι με 7/9 N/G στα πιο πρόσφατα ματς για την Άρσεναλ. 1.60 το διπλό μου κάνει, το πήρα! Για να μην το ανοίξω παραπάνω…

pamestoixima.gr

Τελευταία και φαρμακερή η επιλογή Γουλβς - Γουέστ Χαμ. Δυνατά τα «σφυριά» αλλά με αμυντικής φύσης προβλήματα. 4-0-1 τα αποτελέσματα πενταετίας ανάμεσα στους αντιπάλους. Οι φιλοξενούμενοι κατέχουν την 7η θέση ενώ με αυτή φλερτάρουν τώρα.  με 1.45 μας προτρέπει να παίξουμε, η λογική μας.

Και για να έχετε μια ιδέα απο τα στατιστικά τους, 24-32 ειναι τα τέρματα της φιλοξενούμενης, όταν δοκιμάζεται εκτός… Στα πέντε τελευταία ραντεβού των δύο ομάδων στο «Μολινό» η Γουλβς έχει τέσσερις νίκες, δίχως να δεχτεί γκολ (4-0-1). Μετράει όμως και 16 χαμένους πόντους σε ματς που παίρνει προβάδισμα η σημερινή γηπεδούχος.

ΥΓ: Ποντάρουμε 20€ για 80€ κέρδος! Καλό βόλι!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
06/04/2024 - 03:30
Άστον Βίλα
Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ
1.72
Άρσεναλ
Μπράιτον - Άρσεναλ
1.6
Γουλβς - Γουέστ Χαμ
1.45
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!