ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Έτσι μένει το Αμβούργο!

Κακό Σάββατο το προηγούμενο, με τα σημεία επάνω σε Στόουκ και Βόλφσμπουργκ να χάνονται άδοξα! Και πάλι το κέρδος της στήλης στο anti-booker.com βρίσκεται κοντά στο 500άρικο.

Αμβούργο – Γκλάντμπαχ: Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Ακόμη και ισοπαλία να πάρει η Βόλφσμπουργκ με την Κολωνία, είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τερμάτων ανάμεσα σε «λύκους» και Αμβούργο (10 γκολ) που οι «δεινόσαυροι» πέφτουν. Αν αυτό συμβεί θα είναι για πρώτη φορά στην Bundesliga. Το ρολόι παραμονής θα σταματήσει και οι «δεινόσαυροι» θα υποστούν ισχυρό πλήγμα ιστορικά. Το φοβερό είναι ότι έχουν δύο νίκες περισσότερες από τη Βόλφσμπουργκ (7 έναντι 5), με τους «πράσινους» ωστόσο να σώζονται από τις 15 ισοπαλίες τους. Όπου σωτηρία βάλτε τη συμμετοχή στα play out. Η Γκλάντμπαχ θέλει την 7η θέση, η οποία αν πάρει το Κύπελλο η Μπάγερν από την Άιντραχτ θα βγάλει Ευρώπη. Χρειάζεται νίκη και ήττες των Φρανκφούρτης, Στουτγκάρδης, αφού στη διαφορά τερμάτων υπολείπεται και των δύο. Για το Αμβούργο δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες. Ο κόσμος ντόπαρε τους παίκτες στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός Τιτς θα μείνει και του χρόνου, τη στιγμή που η Μπορούσια έχει ως σημαντικότερη απουσία τον επιθετικό Στιντλ. Ο «άσος» ανεβαίνει. Εδώ που έφτασε το πράγμα, λογικό είναι να μην πιστεύει το παικτικό κοινό ότι το Αμβούργο θα τη σκαπουλάρει και φέτος μέσω play out. Ο κόπος αξίζει πάντως…

Βόλφσμπουργκ – Κολωνία: Η δεύτερη παράμετρος σωτηρίας του Αμβούργου είναι νίκη των «τράγων». Ο συνδυασμός «άσος»-«διπλό» στα δύο ματς σημαίνει υποβιβασμός Βόλφσμπουργκ. Όχι επειδή μάς πλήγωσε κάποιες φορές φέτος, με τελευταία την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά με τις λιγότερες νίκες στη Γερμανία θα είναι άδικο να μείνει. Στο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής στην Bundesliga αναμετρώνται οι δύο ομάδες με 5 νίκες. Οι χειρότερες δηλαδή. Οι «λύκοι» έχουν, μόλις, 2 εντός! Περιμένουν νίκη τους και «μπαμ» της Άουγκσμπουργκ στο Φράιμπουργκ («διπλό» δηλαδή). Έτσι εξασφαλίζουν την απευθείας παραμονή. Πρωτίστως, πάντως, σκέφτονται να πάρουν έστω την ισοπαλία με την Κολωνία και να ρίξουν το Αμβούργο. Αμφίβολος ο χαφ Ντιντάβι, έξω ο αμυντικός Τισεράν. Οι φιλοξενούμενοι είναι χαμένοι από χέρι εδώ και καιρό. Λένε ότι θα το παίξουν το ματς στα ίσια και για τον κόσμο τους που θα πάει γήπεδο! Λέμαν, Κόρντομπα, Γκιρασί λείπουν, όμως όλοι είχαν ελάχιστη προσφορά φέτος. Σε απόδοση κοντά στο 1,50 ομάδα που δεν κερδίζει φέτος εντός με τίποτα, δεν παίζεται. Ουσιαστικά το προτεινόμενο «διπλό» στηρίζεται στο σενάριο παραμονής του Αμβούργου γενικά. Ειδικά στο ότι αναμετρώνται δύο ισάξιες, απολύτως ισοδύναμες ομάδες. Το κίνητρο της γηπεδούχου, απλώς, διαμορφώνει τις τιμές!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
12/05/2018 — 11:21 π.μ.
Αμβούργο - Γκλάντμπαχ 12.15
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
75 2.15 161.25
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
12/05/2018 — 11:21 π.μ.
Βόλφσμπουργκ - Κολωνία 25.2
4-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 5.2 130

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 44 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.