ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Κόντρα στο φαβορί Τότεναμ!

Ταμείο, με 2/2, την προηγούμενη εβδομάδα με Κρίσταλ Πάλας και Χάντερσφιλντ και μπάνκα στις 448 μονάδες συν πλέον στο anti-booker.com!

Σάντερλαντ – Μπέρτον: Οι «μαύρες γάτες» βρίσκονται εμπρός σε μία από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία τους, τον υποβιβασμό στη League One της Αγγλίας. Απέχουν -6 βαθμούς από τη σωτηρία των Μπόλτον και Μπέρμιγχαμ. Το ματς 6 βαθμών με την Μπέρτον, η οποία βρίσκεται στο +1, κάποια ομάδα θα καταδικάσει λογικά ή και τις δύο σε περίπτωση ισοπαλίας που δεν βολεύει. Οι σερί ισοπαλίες της Σάντερλαντ δεν της έκαναν διαφορά. Για παράδειγμα αν κρατούσε το 1-2 στο Ρέντινγκ (τελικό 2-2), ίσως να ήταν αλλιώς τώρα τα πράγματα. Η Άλμπιον προέρχεται από 3-1 επί της Ντέρμπι, που έδωσε κάποιες ελπίδες σωτηρίας. Οι δύο νίκες εντός της Σάντερλαντ σε ολόκληρο Πρωτάθλημα αποτελούν ντροπιαστική επίδοση. Εδώ δεν υπάρχει άλλος δρόμος, όμως. Βατός αντίπαλος, τεράστιο κίνητρο κι ένα θαύμα στη συνέχεια μια κι ακολουθούν οι απείρως καλύτερες ομάδες Φούλαμ (εκτός) και Γουλβς (εντός). Χτύπησε ο πολύτιμος μπακ Οβιέδο για τους γηπεδούχους, σημαντικές οι απουσίες τους αλλά μακρόχρονες. Ο Νάιτζελ Κλαφ δεν υπολογίζει τον ποιοτικό μέσο Ντάιερ (7 γκολ) και τον βασικό επιθετικό Σορντέλ (3 γκολ). Ο «άσος» παίζεται μόνο και μόνο με την πιθανότητα να κυνηγήσει η Σάντερλαντ το θαύμα της αποφυγής του δεύτερου σερί υποβιβασμού!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Στο Πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί για τη 2η θέση, με τους «spurs» σε πρώτη φάση να παλεύουν να κρατήσουν την 4η. Στο FA Cup αμφότερες διεκδικούν μία θέση στον τελικό, όπου θα προκύψει αντίπαλος η Τσέλσι ή η Σαουθάμπτον! Το ουδέτερο «Γουέμπλεϊ» φέτος είναι η έδρα της Τότεναμ, σχετικό μείον για τη Μάντσεστερ. Μονό ματς, με παράταση ή πέναλτι αν κι εφόσον χρειαστεί. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε σχετικό rotation στο 0-2 στο Μπόρνμουθ, όπου οι «red devils» ξεπέρασαν το ντροπιαστικό 0-1 από την υποβιβασμένη Γουέστ Μπρομ! Καλά τα αγωνιστικά νέα, με την πρώτη ενδεκάδα η Γιουνάιτεντ με Πογκμπά στα χαφ κι εμπρός Λίνγκαρντ, Λουκάκου, Μάτα. Η Τότεναμ, μετά το 1-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι, έμεινε στο 1-1 στο Μπράιτον όπου έκανε συντήρηση ο Ποκετίνο. Καλά τα αγωνιστικά νέα, διακαής πόθος μία κούπα για τους Λονδρέζους. Είναι ματς, στα οποία δεν γίνεται η πιο βαριά φανέλα να δίνεται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ. Ο Μουρίνιο έχει παίξει τέτοια ματς, δεκάδες. «Άσος» στο 90λεπτο…

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
21/04/2018 — 09:53 π.μ.
Σάντερλαντ - Μπέρτον 11.67
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
75 1.67 125.25
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
21/04/2018 — 09:53 π.μ.
Μάντσεστερ Γιουν. - Τότεναμ 13.4
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
55 3.4 187

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ