ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Κλασικά... Ζοσέ!

Αν και υποβιβάστηκε το Αμβούργο μάς έδωσε ένα τελευταίο… Μπουντεσλιγκάτο ταμείο κι ανέβασε την κάβα στις +540 μονάδες από την αρχική των 2.000!

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Μονό ματς, με παράταση και πέναλτι αν κι εφόσον χρειαστεί. Η 2η της βαθμολογίας Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την 5η Τσέλσι, ούσα ελαφρύ αουτσάιντερ σε μοιρασμένο σετ αποδόσεων! Πέρυσι οι Λονδρέζοι πήραν το Πρωτάθλημα στην αγγλική Premier League. Η Μάντσεστερ το Europa League. Φέτος η μόνη – κοινή – ευκαιρία για μία κούπα είναι το FA Cup. Στα ματς της χρονιάς που ολοκληρώνεται «καθάρισαν» οι έδρες: 2-1 η Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» τον Φεβρουάριο, 1-0 η Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον Νοέμβριο. Δεν υπάρχουν νέα αγωνιστικά προβλήματα για τον Αντόνιο Κόντε, με το σημαντικότερο όλων να είναι του αμυντικού Νταβίντ Λουίζ που λείπει καιρό ωστόσο. Με τρεις εμπρός θα παίξουν οι «μπλε» (Ζιρού, Αζάρ, Φάμπρεγας). Ο Ζοσέ Μουρίνιο σαφώς και θέλει την κούπα, για να μην κλείσει τη σεζόν… άβρεχτος! Μεγάλο θέμα τι θα γίνει με τον Λουκάκου, που έχει τραυματισμό και λογίζεται αμφίβολος για την αρχική ενδεκάδα. Σε μονό ματς είναι δύσκολο να μην πονταριστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ. Την περιμένουμε πιο έτοιμη και η απόδοση κοντά στο 3.00 καθηλώνει… 

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Μπόστον Σέλτικς : Η τελική σειρά της Ανατολής δεν άρχισε καλά για το Κλίβελαντ, που έχασε και τα δύο ματς στη Βοστώνη (108-83, 107-94). Μόνο στο δεύτερο άντεξε για ένα ημίχρονο, πριν δεχτεί το επί μέρους 36-22 στην 3η περίοδο και τελειώσουν όλα. Οι Σέλτικς, με τόσες απουσίες, δείχνουν να… έχουν τον ΛεΜπρόν ως τώρα! Το ζήτημα είναι αν ο «Βασιλιάς» έχει πει την τελευταία του λέξη. O Tζέιμς στο δεύτερο ματς έβαλε 42 πόντους. Πόσους πρέπει να βάλει για να μειώσουν οι Καβαλίερς; Θα φανεί, απλά μένει να υπερασπιστούν την έδρα τους. Θα είναι μία πρώτη νίκη στην τελική σειρά της Ανατολής στο ΝΒΑ. Η παράδοση λέει Βοστώνη μέχρι στιγμής… Από τις 300 ομάδες που προηγήθηκαν με 2-0 σε σειρές Best-of-Seven, οι 281 πήραν την πρόκριση. Καμία από 3-0! Από τις 19 ομάδες που έκαναν την ανατροπή, οι 2 ήταν του ΛεΜπρόν. Ο Τάιρον Λου ζήτησε από τους παίκτες του να μην διακατέχονται από πανικό. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας, στη φετινή postseason, είναι στο 1-4. Όσο αδιαπέραστοι κρίνονται στη Βοστώνη, άλλο τόσο πονούν μακριά της. Το Κλίβελαντ είναι στο 5-1 εντός στα play off, έχοντας δύο νίκες από buzzer beaters του Τζέιμς. Δεν θα πάμε στα μικρά handicap του ζευγαριού. Θα το ανεβάσουμε στους 9.5 πόντους στους Σέλτικς, για μεγαλύτερη απόδοση. Αν είναι να μειώσουν οι Καβς, θα το κάνουν άνετα. Αλλιώς με τον κολπαδόρο Μπραντ Στίβενς απέναντι, θα έχουν πρόβλημα. Ενδεχόμενη παράταση μετρά στο bet.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
19/05/2018 — 11:45 π.μ.
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουν. 22.98
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
75 2.98 223.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
19/05/2018 — 11:45 π.μ.
Κλίβελαντ - Μπόστον (+9.5) 12.5
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
75 2.5 187.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 37 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 39 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 40 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 40 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.