ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Η ώρα των Στεφ και KD

Ταμείο στις 2.577 μονάδες, κέρδος δηλαδή 577 ως τώρα, και προχωράμε να τελειώσει ο Μάιος μ’ ένα ακόμη ταμείο στο anti-booker.com!

Φούλαμ – Άστον Βίλα: Στο «Γουέμπλεϊ», σ’ ένα παιχνίδι, θα κριθεί ποια ομάδα εκ των Φούλαμ ή Άστον Βίλα θ’ ακολουθήσει τις Γουλβς και Κάρντιφ στην Premier League στο ματς των πολλών εκατομμυρίων! Υπάρχει παράταση ή και πέναλτι αν χρειαστεί, κάτι που δεν αποκλείεται εν προκειμένω μια και μιλάμε για δύο ομάδες ίσης δυναμικής. Η Φούλαμ τερμάτισε 3η με 88 βαθμούς στην κανονική περίοδο και για να φτάσει εδώ απέκλεισε τη Μίντλεσμπρο (0-1, 0-0). Η Βίλα ήταν 4η με 83 και στον πρώτο γύρο των play off πέταξε εκτός την Ντέρμπι Κάουντι (1-0, 2-0). Στο Μπέρμιγχαμ, για την Championship, η Άστον Βίλα νίκησε τη Φούλαμ με 2-1 τον Οκτώβριο. Στον δεύτερο γύρο, τον Φεβρουάριο, οι Λονδρέζοι επιβλήθηκαν με 2-0. Αν δεν παίξει ο Ελμοχαμαντί, που έχασε προπονήσεις, θα υπάρχει μία σημαντική απουσία στα χαφ για τους «villans» του Στιβ Μπρους που έχει την εμπειρία σ’ αυτό το επίπεδο. Αλλά και το ρόστερ του είναι πολύπειρο. Και όχι μόνο λόγω Τέρι, αλλά για παράδειγμα υπάρχουν παίκτες όπως ο Σνόντγκρας που το έχουν δει ξανά το έργο των play off ανόδου. Ο Γιοκάνοβιτς έχει δημιουργήσει μία ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, σκοράρει καλά, με παίκτες εμπρός ικανούς για ζημιές (Μίτροβιτς, Σεσενιό). Η Βίλα θα παίξει αμυντικά, θα κρατήσει μπάλα και θα επιχειρήσει να προκύψει ένα ματς με χαμηλό σκορ. Θα κοιτάξει να χαλάσει το ματς και το μυαλό της Φούλαμ. Η ισοπαλία στο 90λεπτο ποντάρεται… Και μετά όλα είναι πιθανά.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Χιούστον Ρόκετς: Στο 3-2 εμπρός το Χιούστον στους τελικούς της Δύσης στο ΝΒΑ, με το Γκόλντεν Στέιτ να παίζει μέσα στο Όκλαντ elimination game. Αν χάσει, τέλος η σεζόν! Σοκαριστικό ομολογουμένως για μία ομάδα με αφθονία σε αστέρια. Στην έδρα των Ρόκετς, στο Game 5, έχασαν με 98-94 οι Γουόριορς που αν δεν βγάλουν το καλό και ασταμάτητο επιθετικό τους παιχνίδι θα συναντήσουν τεράστια προβλήματα. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να πάνε σε ματς 110 πόντων, ώστε να κάνουν το 3-3. Για να τα λέμε όλα εδώ είναι και η ευκαιρία του Χιούστον. Σε έβδομο ματς, όλα γίνονται… Κι ας το έχουν μέσα. Τεράστιο το κίνητρο, μια και οι φιλοξενούμενοι έχουν να πάνε σε τελικούς από το 1995. Για να το κάνουν, όμως, πρέπει να πετάξουν έξω τους Πρωταθλητές. Με τον Στιβ Κερ προπονητή, οι Γουόριορς βρίσκονται στο 36-6 στα play off. Από το 2015 και μετά δηλαδή. Μυστικό για Ντουράντ και Κάρι – διότι αυτοί είναι οι δύο που κάνουν διαφορά πλέον – είναι ν’ αναπτύξει το Γκόλντεν Στέιτ διαφορά και να την κρατήσει. «Άσος» στο handicap, με ενδεχόμενη παράταση να μετρά στο bet.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
26/05/2018 — 11:40 π.μ.
Φούλαμ - Άστον Βίλα Χ3.18
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.18 159
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
26/05/2018 — 11:40 π.μ.
Γκόλντεν Στέιτ - Χιούστον (+11.5) 11.87
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 1.87 187

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 38 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 41 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 41 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 41 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.