ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σαν Χοσέ και κάτι δύσκολο!

Όσο η στήλη κρατιέται σε θετικό ταμείο, μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι το «μία κρύο, μία ζέστη» μάς έχει εγκλωβίσει σε μία χρυσή μετριότητα!

Σλίγκο Ρόβερς – Ντάνταλκ : Παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της ιρλανδικής Premier League, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους όπως και πέρυσι. Η Σλίγκο κατάφερε να μείνει στην κατηγορία κι αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει ξανά. Η Ντάνταλκ έχει στόχο το πλασάρισμα στη δυάδα, κάτι που αποτελεί κεκτημένο της. Οι Ρόβερς είναι δύο ματς αήττητοι (1-2 με Μπρέι, 2-2 με Μποέμιανς πάλι εκτός). Δεν εκμεταλλεύονται καλά το «Σόουγκραουντς», κάτι που πρέπει ν’ αλλάξει διότι φέτος το Πρωτάθλημα είναι πιο σφιχτό και θα κινδυνέψουν ανοικτά για υποβιβασμό. Η Ντάνταλκ προέρχεται από 1-0 επί της Γουότερφορντ, όπου κράτησε το αήττητό της (3-3-0, η μόνη στην Ιρλανδία) και το παθητικό της στο «μηδέν» (10-0 γκολ)! Βέβαια αν εξαιρεθεί το 8-0 επί της Λίμερικ στα υπόλοιπα 450 αγωνιστικά λεπτά έχει σκοράρει 2 γκολ, πετυχαίνοντας δύο οριακές νίκες με 1-0. Κι αυτό θέλει τον τρόπο του, όμως να σκεφτεί κανείς ότι η Ντάνταλκ κατεβαίνει σ’ ένα ματς – με κατώτερη ομάδα – ως μεγάλο φαβορί χωρίς να έχει εκτός έδρας γκολ και «διπλό»… Κάποιο αγωνιστικό νέο δεν αναταράσσει τα πλάνα των δύο αντιπάλων. Μεγάλη η διαφορά στις αποδόσεις, σε σχέση με τη αξία των σημείων. Αλλιώς: Η Πρωταθλήτρια του 2012 υποδέχεται την Πρωταθλήτρια 2014, 2015 και 2016! Γιατί να μην έχει λίγο τζόγο το ματς; 

Σαν Χοσέ Σαρκς – Κάλγκαρι Φλέιμς : Με την National Hockey League να ολοκληρώνεται, όσον αφορά την κανονική περίοδο, στη σούπερ ανταγωνιστική δυτική Pacific το Σαν Χοσέ (42-23-9) υποδέχεται το Κάλγκαρι (35-30-10). Οι Φλέιμς προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, που άρχισαν από το 4-7 των Σαρκς στον Καναδά. Στα 240 αγωνιστικά λεπτά αυτά δέχτηκαν 20 γκολ! 5 ανά αγώνα σε μέσο όρο… Πρόσφατο το 4-0, στην Αλμπέρτα, από το Άναχαϊμ. Οι «καρχαρίες» μετρούν έξι σερί επιτυχίες, με τελευταία το 2-1 στην παράταση επί του Βέγκας που πρωτοπορεί στην division. Πάντως σ’ αυτόν τον αγώνα, με πολύ καλό αντίπαλο βέβαια, δεν έφτασαν σε υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας: Τα 6 γκολ με το Νιου Τζέρσεϊ, για παράδειγμα, ή τα 7 με τους Φλέιμς! Όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα για τα playoffs περιμένει το Σαν Χοσέ, το Κάλγκαρι δεν ελπίζει πλέον ούτε για τις wild cards. Καλό υλικό διαθέτουν οι Καναδοί, ειδικά ο παικταράς Γκοντρό ξεχωρίζει, όμως οι Σαρκς είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και παίζουν, έχοντας μεγάλο κίνητρο, στη σκληρή τους έδρα! «Άσος» στο 60λεπτο, στην κανονική διάρκεια δηλαδή χωρίς να μετρούν παράταση ή πέναλτι, για μεγαλύτερη απόδοση.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
24/03/2018 — 10:58 π.μ.
Σλίγκο - Ντάνταλκ 17
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 7 140
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
24/03/2018 — 10:58 π.μ.
Σαν Χοσέ - Κάλγκαρι 12.02
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
75 2.02 151.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;