ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Πληρώνει το γκολ της Μποαβίστα

Από 2/2 και σημαντικό ταμείο προερχόμαστε στο anti-booker.com, με τους «άσους» των Νιούκαστλ και Έβερτον απέναντι σε Σαουθάμπτον και Μπράιτον αντίστοιχα να επιβεβαιώνονται μία εβδομάδα πίσω. Έτσι το ταμείο μας βρίσκεται στις +214 μονάδες από την αρχική μπάνκα των 2.000! Σε μία δύσκολη στοιχηματική χρονιά, κάθε συν είναι ευπρόσδεκτο…

Βόλφσμπουργκ – Σάλκε : Μάχη επιβίωσης για τους «λύκους», οι οποίοι από τους 25 βαθμούς βρίσκονται με τη Μάιντζ στη θέση των play out παραμονής! Όσο Αμβούργο και Κολωνία δεν φορτσάρουν, αμφότερες είναι μακριά από τα χειρότερα. Η Βόλφσμπουργκ είναι επτά ματς δίχως νίκη σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας αποκλειστεί από τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση στη Γερμανία στο Γκενζελκίρχεν (1-0 από τη Σάλκε). Το 3-0 από τη Χόφενχαϊμ ίσως είναι και η εικόνα παραίτησης. Θα φανεί απέναντι στους «βασιλικούς μπλε», οι οποίοι εσχάτως είναι πολύ κυνικοί. Τέσσερις σερί νίκες, οι τρεις στο γκολ, οι δύο πρόσφατες (με Χέρτα μέσα, Μάιντζ έξω) με σκορ 1-0. Για τη Σάλκε η 2η θέση, πίσω από την Μπάγερν, θα είναι σαν Πρωτάθλημα… Τα αγωνιστικά νέα είναι εναντίον της Βόλφσμπουργκ, μια και οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν με πρακτικά πλήρη αποστολή. Ο Μπρούνο Λαμπαντία, ωστόσο, θα περιμένει την ύστατη ώρα τους κομβικούς Ντιντάβι, Οριγκί, Γκιλαβογκί. Και μ’ αυτούς, βέβαια, μέσα άσπρη ημέρα δεν είδε! Η Σάλκε νικά στο όριο, ναι μεν αξίζει να τονιστεί η αποτελεσματικότητά της μα δεν παίζει και καμία μπαλάρα… Αυτόματα στην έδρα αντιπάλου που «καίγεται», δύσκολα ποντάρεται ως φαβορί! 

Πόρτο – Μποαβίστα : Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Μπράγκα είναι η πρώτη τετράδα στην Πορτογαλία κι αυτό δεν θ’ αλλάξει. Η Σπόρτινγκ πήρε το League Cup, στο Κύπελλο ο τελικός θα είναι Πόρτο ή Σπόρτινγκ-Άβες ή Κάλντας, επομένως η 5η θέση οδηγεί στο επόμενο Europa League. Γι’ αυτήν θα παλέψουν το φαβορί Ρίο Άβε και τα αουτσάιντερ Τσάβες, Μποαβίστα, Μαρίτιμο. Σκληρός ανταγωνισμός για την «Μπόα», όπως φυσικά για την Πόρτο η κατάκτηση του τίτλου με μεγάλο αντίπαλο την Μπενφίκα που βρίσκεται στο -2. Οι «δράκοι» κατεβαίνουν στο ντέρμπι της πόλης με 12 νίκες σε 13 ματς εντός και γκολ 41-8! Η Μποαβίστα έχει 2 νίκες ως φιλοξενούμενη σε 13 αγώνες Primeira Liga και τέρματα 10-22. Η Πάσος Φερέιρα (1-0) έγινε η πρώτη ομάδα στο Πρωτάθλημα, η οποία νικά το σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο που για δεύτερο σερί ματς (μετά το 0-0 στο Λίβερπουλ για το Champions League) δεν σκοράρει. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0 της Εστορίλ, έχοντας καλύτερη απόδοση και διαιτητική εύνοια. Το ντέρμπι του Πόρτο δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος. Η Πόρτο μετρά σερί νίκες, μέσα ή έξω, σπανίως δέχεται γκολ από την «Μπόα» που έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από το 2-1 στο «Μπέσα» στις 28 Απριλίου 2007. Στις 20 Νοεμβρίου 2004 βρίσκεται το πιο πρόσφατο «διπλό». Δεν θα πονταριστεί το, μάλλον, ανέφικτο... Απλά γκολ της Μποαβίστα, το οποίο χρυσοπληρώνει! Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι από την Πόρτο θα λείψει ο σούπερ σκόρερ Μαρεγκά, με τους «δράκους» να έχουν κι άλλες απουσίες σ’ όλες τις γραμμές. Ο κομβικός χαφ Καράτσα (21 συμμ./2 γκολ) είναι τιμωρημένος για τους φιλοξενούμενους.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
17/03/2018 — 11:22 π.μ.
Βόλφσμπουργκ - Σάλκε 13.55
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.55 142
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
17/03/2018 — 11:22 π.μ.
Πόρτο - Μποαβίστα G/G2.7
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
55 2.7 148.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ